2015. okt 13.

itt a butiquehotel.hu!

írta: budapest24
itt a butiquehotel.hu!

SZERDA ESTE INDUL AZ RTLII ÚJ MAGYAR GYÁRTÁSÚ VÍGJÁTÉK SOROZATA

2015. október 14-én, szerda este 22 órától láthatják a nézők az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatát, a butiquehotel.hu-t. A magyar fejlesztésű sitcom főbb szerepeiben Gesztesi Máté, Hernádi Judit, Reviczky Gábor, Székhelyi József, Fekete Réka Thália, Marjai Virág, Madár Tamás és Ódor Zsófi lesz.

sequence_02_still040.jpgHosszú idő után újra lesz magyar fejlesztésű és gyártású vígjáték sorozat a hazai televíziós palettán. Az RTLII-n a jövő héttől szerda esténként látható butiquehotel.hu-t az alkotói romantikus komédia sorozatnak definiálják.

sequence_02_still032.jpg

A történet egy kis szálloda mindennapjaiba enged bepillantást, ahol a vendégekért folyó küzdelem mellett kibontakoznak családi konfliktusok, romantikus szálak, de akár nagyobb veszekedések is. Mindezt nagyon könnyedén, rengeteg helyzetkomikummal és rendkívül szerethetően kínálják a műsor készítői. A fiatal és frissen tulajdonos-igazgatóvá avanzsált Szonját Fekete Réka Thália, édesanyját, Karolint Hernádi Judit alakítja. Kettejük viszonyát jól példázza, hogy a hotel nevében sem tudtak megegyezni, így nem helyesírási hiba, hogy a butiquehotel.hu-ból hiányzik egy o betű. Karolin párja, Kálmán szerepében Reviczky Gábor lesz, aki őrült módon igyekszik megfelelni hitvesének, miközben olcsó trükkökkel próbálja megvalósítani saját vágyait. A család fekete báránya, a ritkán, de mindig bölcsen szóló nagybácsi, az öreg, morcos Medve karakterét Székhelyi József formálja meg. Az egymással folyamatosan rivalizáló recepciós Ernő és a szakács Borisz küzdelmeit Gesztesi Máté és Madár Tamás viszi képernyőre. Míg Marjai Virág a wellnesskirálynő Lolát, a néma szobalány Ritát pedig Ódor Zsófia alakítja.

sequence_02_still029.jpg

A nézők ennek a nyolcasnak a küzdelmes életébe pillanthatnak be október 14-étől, szerda esténként 22 órától. Akik lemaradnak a premier epizódokról, azok október 24-étől, szombatonként 18 órától dupla epizódokkal pótolhatják be lemaradásukat.

Szólj hozzá

RTLII tv/rádió butiquehotel.hu