2015. okt 20.

A jegyvásárlás újra zavartalanul üzemel a Star Wars új epizódjára

írta: budapest24
A jegyvásárlás újra zavartalanul üzemel a Star Wars új epizódjára

A tegnapi eseményeket követően a Cinema City technikai csapatának köszönhetően hétfő este óta a rendszer helyreállt és a jegyvásárlás újra zavartalanul üzemel, folyamatosak a sikeres tranzakciók. A bekövetkezett rendszerleállás és okozott kellemetlenségek miatt a Cinema City még egyszer elnézést kér és köszöni a rajongók türelmét!

star-wars-the-force-awakens.jpg

Fontos tudnivalók 

Egy adott jegyvétel abban az esetben minősül sikeresnek, ha vásárlás után 2 visszaigazoló e-mailt kap a néző:  egyet a Cinema Citytől és egyet a fizetést lebonyolító rendszertől.

Akik a Cinema City-től nem kaptak visszaigazoló levelet, azoknak nem sikerült a vásárlása, a levont összeg pedig sürgősséggel jóváíródik az adott bankszámlán, anélkül, hogy külön jeleznék ezt a problémát a Cinema City-nek. Ebben az esetben javasoljuk, hogy próbálja a vásárló újra a tranzakciót. A CINEMA CITY SEMMILYEN ESETBEN SEM ÁRUSÍTJA KÉTSZER UGYANAZT A JEGYET. 

Abban az esetben kell csak sikertelen vásárlás miatt kapcsolatba lépni a Call Centerrel, ha legkésőbb október 30-ig nem kapnák vissza a levont összeget. 

Hogy a legtöbben tudják már premier héten megnézni a filmet, csak a mai nap folyamán 20 ÉJFÉLI PLUSZ ELŐADÁST NYITOTT a Cinema City, ezzel 54-re emelve az első hivatalos vetítési lehetőség s‎zámát. A premier hét más napjaira is már TÖBB MINT 20 ELŐADÁST NYITOTT a mozilánc A MAI NAPON.

Ez a szám tovább fog növekedni, amennyiben erre igény lesz. Jelenleg ‎minden moziban vannak nemcsak szinkronos, de feliratos előadások is, szabad helyekkel.

 

Szólj hozzá

Star Wars Cinema City