2015. okt 21.

Elvitte egy körre Wolf Katit Garami Gábor

írta: budapest24
Elvitte egy körre Wolf Katit Garami Gábor

A népszerű énekesnő volt a Class Utas vendége

Hétről hétre hazánk legismertebb előadóit kapja mikrofonvégre autójában Garami Gábor, a múlt héten debütált Class Utasban hétköznapi témák, magánélet és szakmai tervek is terítékre kerülnek. A Class FM népszerű rádiósának legutóbbi vendége Wolf Kati volt, aki elárulta, miért nem aludt délutánonként az óvodában, de arról is mesélt, hogyan vészeli át a hosszú utazásokat.

wolfkati_garamigabor_classutas.jpg

Meglepetésekben és humoros pillatokban is bővelkedik a Class Utas – a piacvezető rádió Facebook oldalán elérhető videórovatban hétről hétre Magyarország legmenőbb sztárjaival beszélget Garami Gábor. Miközben a műsorvezető a kívánt helyszínre fuvarozza utasait, magánéletről, szakmáról és terveikről is faggatja őket. Legutóbb Wolf Kati ült be az anyósülésre, aki elmesélte, hogy igen korán kapcsolatba került a zenével: 7 évesen már zongorázott és énekelt.

„Az óvodában kétszer egy héten értem jöttek ebéd után, mert a nagypapa vitt a zeneoviba. Óriási királyság volt, hogy a többiek lefeküdtek aludni, engem, „a nagylányt” pedig vittek zeneórára” – mesélte nevetve az énekesnő, aki éppen kisebbik lányáért indult az óvodába. Kati azt is elmondta, hogy fellépései miatt ma is rengeteget utazik. „Augusztusban volt olyan tíz napom, hogy több mint négyezer kilométert mentünk. Nem teljesen Magyarországon belül, mert a határon túl is vannak fellépéseim. Nagyon-nagyon sok időt töltök kocsiban – általában beülök hátra és szinte azonnal elalszom” – árulta el Kati, akinek legújabb, Utazás című slágere a Class FM hallgatók egyik legnagyobb kedvence.

„Nagyon régóta ismerem és szeretem Katit, régebben zenéltünk is együtt. Ő volt az énekesnő, én pedig a dobos, és az akkor divatos klubzenekarok egyikében feldolgozásokat játszottunk. Mindig is hasonló műfajok jöttek be nekünk, például a soul, a funky és a disco, nagyon szeretem, a mostani dalait is. Örültem, hogy a rengeteg elfoglaltsága mellett szakított rám néhány percet és beszélgethettünk kicsit” mondta Garami Gábor.

Hogy mióta áll színpadon, szeretett-e gyerekkorában autózni, hol zongorázott és milyen darabokat játszott gyermekkorában Wolf Kati, kiderül a Class Utas második adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a  HYPERLINK "http://www.classfm.hu-n" www.classfm.hu-n is elérhető.

Sztárvendégek, friss ötletek, meglepetések és szokatlan helyzetek - Class Utas minden héten a Class FM Facebook oldalán!

Szólj hozzá

Wolf Kati Class Fm Garami Gábor Class Utas