2015. okt 25.

Iszak Eszti kedvence koncertezik az MTV EMA-n

írta: budapest24
Iszak Eszti kedvence koncertezik az MTV EMA-n

Iszak Eszti élete a zene körül forog - a csinos műsorvezető szerepelt már Flo Rida videoklipben, többször vezetett már zenei díjátadó gálát, rutinosan mozog a hazai fesztiválokon, ráadásul a VIVA Chart Show házigazdájaként a legfrissebb slágerek szakértőjének számít. Nem csoda hát, hogy Eszti minden évben nyomon követi a zeneipar krémjét díjazó MTV Europe Music Awards gálát is, amely idén igazi sztárparádéval, színvonalas fellépőkkel és jó néhány potenciális botránnyal kecsegtet.  iszak_eszti.png

Vasárnap este újra megnyitja kapuit az MTV Europe Music Awards: a fergeteges hangulatért az idei házigazda, Ed Sheeran felel majd, akinek angolos visszafogottságát az ausztrál VJ, Ruby Rose vagánysága egészíti majd ki a színpadon. Iszak Eszti szerint a párosnak nem lesz könnyű dolga: „Nicki Minaj tavaly elég magasra tette a lécet mind műsorvezetőként, mind fellépőként, nehéz lesz überelni... Ed Sheeran eléggé visszafogott, kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e megugrani a tavalyi szintet” – vélekedett a VIVA csinos műsorvezetője. 

A szerény műsorvezető ellenére Eszti szerint idén is számíthatunk botrányokra: „Miley igazi profi a polgárpukkasztás terén – gondoljunk csak a 2013-as vicces cigis esetre – kíváncsi vagyok, hogy idén mivel készül. Bár azon sem lepődnék meg, ha Taylor Swift-tel történne valami” – mondta nevetve Eszti, hozzátéve, hogy a karrierje csúcsán lévő énekesnő valószínűleg tarol majd a díjátadón.

 mtv_ema_jeloltek_1.jpg

Szoros a jelöltek mezőnye, mégis biztos vagyok benne, hogy Taylor Swift rekord mennyiségű jelölését rekord mennyiségű díjra váltja majd”  – folytatta a VIVA műsorvezetője. „Nem tartozik a kedvenceim közé - bár a Shake it off óta jobban kedvelem – viszont mostanában annyira hasítanak a számai, hogy kétségtelen, hogy ő lesz az este legnagyobb nyertese! Én mindenesetre Rihannának és Ellie Gouldingnak szurkolok” – mondta Eszti, aki azt is hozzátette, hogy a férfiak mezőnyében a visszatérő Justin Biebernek, vagy Kanye Westnek van a legnagyobb esélye a győzelemre. 

A díjazott sztárokon kívül az este folyamán több fellépő is megfordul majd a milánói Mediolanum Forum színpadán, így például Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, twenty one pilots, Martin Garrix, Afrojack, Tori Kelly, Macklemore & Ryan Lewis az olasz tenor, Andrea Bocelli  és Iszak Eszti kedvence, Pharrell Williams is. „Rajongok Pharrellért, majdnem annyira, mint kiskoromban Nickért a Back Street Boysból! Nagy álmom, hogy egyszer élőben is láthassam/hallhassam!” – mondta a VIVA műsorvezetője.
mtv_ema_pharrell.png

Szavazz kedvenceidre itt az oldalon és nézd az MTV Europe Music Awards díjátadó gálát élőben, október 25-én vasárnap este 20:00-tól az MTV és a VIVÁN! 

Szólj hozzá

MTV VIVA MTV Europe Music Awards