2015. okt 30.

Zombivá változott a VIVA sztárja

írta: budapest24
Zombivá változott a VIVA sztárja

Iszak Eszti cicalányként hódít Halloweenkor

Tökfaragás, művér, rémisztő maszkok és jelmezek – ezek a Halloween alapkellékei, amelyek a Megálló sztárját, Miskovits Marcit is megihlették. A VIVA bevállalós műsorvezetője Iszak Eszti kíséretében egy sminkmesterhez látogatott, ahol sebes arcú zombit kreáltak belőle.
marci_maszkban.jpg

Szürke arc, feketén tátongó seb, zöld fogak – Petrilla Orsolya, a KREA Kortárs Művészeti Iskola smink és maszk képzésének vezetője mindent bevetett, hogy Miskovits Marciból igazi élő halottat varázsoljon. A VIVA fiatal műsorvezetője a közelgő Halloween alkalmából járt a szakembernél, ahová kollégája Iszak Eszti is elkísérte.
iszak_eszti_4.jpg

„Soha nem maszkíroztak el még ennyire durván, három órán keresztül tette fel Orsi a „sminkem”, és a leszedése is egy óra volt” – kezdte Marci, akinek arcára olyan „zombi alapozó” került, amelyet nemzetközi filmforgatásokon is használnak a maszkmesterek. „A művelet során az is kiderült számomra, hogy művérből legalább tizenötféle - száradó, folyós, ragadós, habzó, szájba vehető – áll a szakemberek rendelkezésére, most az én sebemet is ezek egyikével tették valósabbá” – tette hozzá a műsorvezető, aki jó bulinak tartja a Halloweent és örül neki, hogy már Magyarországon is kezd hagyománnyá válni. „A srácokkal évek óta elmegyünk bulizni ilyenkor. Általában feketében járok, ez ilyenkor sincs másképp, de eddig soha  nem öltöztem be és nem is sminkeltem, persze ha lányok festenek ki, akkor bevállalom” – nevetett a Marci, akitől Iszak Eszti vette át a szót.
halloween.jpg

„Amerikai filmeken nőttem fel, így nem volt újdonság számomra, hogy az elmúlt években itthon is beköszöntött az őrület. Ugyan én nem tartom a Halloweent klasszikus értelemben vett ünnepnek, de ha a barátaim meghívnak ilyenkor bulizni vagy sütőtök krémlevest enni, igent mondok. Mivel sokan indulnak ilyenkor mulatni, a Tükröm Tükrömben természetesen én is foglalkoztam a témával, a minap például cicalány sminket készítettem” – árulta el a VIVA műsorvezetője.

Szólj hozzá

bulvar