2015. nov 11.

Las Vegasban ért véget a Miller Soundclash idei évada

írta: budapest24
Las Vegasban ért véget a Miller Soundclash idei évada

Magyar csapat is képviseltette magát a világ egyik legnagyobb DJ versenyén

A Miller Genuine Draft neve szinte már összeforrt az elektronikus zenével. Nem csoda, hiszen a márka nagykövetének választott Hardwell, akit a világ legnépszerűbb lemezlovasaként tartanak számon, mindent megtesz a szcéna népszerűsítéséért. Idén az ő fellépésével megkoronázott Miller Soundclash DJ versenyen, amelynek döntőjének Las Vegas adott otthont, ráadásul egy magyar duó is képviselte hazánkat.
group-with-hardwell-01.jpg

A több napos programsorozatot a Cosmopolitan Hotel luxusának feltérképezése után a DJ Mag TOP100 trónját jelenleg elfoglaló Hardwell hatalmas vegasi bulijával kezdték meg a fellépők – Hardwell egyébként az októberi Amsterdam Dance Event után novemberben lép fel legközelebb Európában, a gelsenkircheni Veltins Arenaban. Az MGD vegasi hétvégéjén az interjúk és a felszerelkezés után kezdetét vette az egész napos showcase. A nap végére lassan ki is rajzolódott a szakmai zsűri fejében a sorrend, miszerint a bronzérmet Dj Rama kapta meg A tehetséges kanadai DJane Feelgoodsmalls nem fért fel a dobogó tetejére, hiszen azt a kolumbiai Augusto Yepes szerezte meg magának. 

saturday_night_110.jpg

Augusto Yepes

forrás: DJMag

A hétvége itt természetesen nem ért véget, a Miller Soundclash frissen koronázott királya az idei év Miller DJ szenzációja, DANNIC és a korábbi évek győzteseinek társaságában egy hatalmas bulival köszönte meg a közönség és a 15 versenyző részvételét. Magyarország is képviseltette magát az eventen, ráadásul kiemelkedő eredménnyel. A Loving Arms srácai az előkelő 4. pozíciót zsebelték be és elmondásuk szerint egy életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak. „Amerikába turistaként kijutni is szerintünk hatalmas élmény, de így, hogy mi Miller Soundclash finalistáiként vehettünk részt, álomba illő élményekkel azonosítható” – számoltak be a srácok a tengerentúli kalandról. Elmondásuk szerint nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak, néhányan a DJMAG kedvencei jelzőt is előszeretettel használták rájuk. Hogy őket idézzük: „Pont olyan volt, ahogy azt az álmainkban elképzeltük, talán kicsit jobb”.

A Loving Arms Vegasban

forrás: Loving Arms Facebook
hungary.jpg

A fiúknak ezúton is gratulálunk! „Örülünk, hogy a Miller egy ilyen világszinten is rangos versennyel veheti ki a részét az elektronikus zenei körforgásból, az pedig külön öröm számunkra, hogy a Loving Arms a nemzetközi szintéren is letette névjegyét ezzel az eredménnyel. Reméljük a Soundclash még sok magyar sikertörténettel bővül a jövőben” – mondta el Wilhelm Gábor a Miller hazai márkamenedzsere. A Miller partyvonata tehát tovább robog idén Augusto Yepes-szel és a márka többi felfedezettjével. Jövőre pedig várja az újabb feltörekvő tehetségek jelentkezését és a Mixcloudra feltöltött jobbnál jobb mixeket.

mgd-soundclash-lasvegas-25.jpg

A Miller Soundclashről bővebben itt és itt olvashat!

 

A Miller Brewing Co. 1855-ben nyitotta meg kapuit Milwaukee-ban. Az amerikai sör egyedülállóan lágy ízét az úgynevezett hidegen szűrés (cold-filtering) elnevezésű egyedi technológiának köszönheti. Azonnal a sörfőzés után a sörlét 35 Celsius-fokra hűtik, így megőrzik a sör friss, telt ízét. A négyszeres szűrési folyamatig a sört fagypont közeli hőmérsékletig hűtik tovább. A szűrt sört rendkívül tiszta körülmények között, sterilizált üvegekbe, dobozokba és hordókba töltik, így biztosítva a pasztörizálatlan sör eltarthatóságát. Millert fogyasztani exkluzív megjelenésének és kellemesen keserű, komlós aromájának köszönhetően igazi amerikai életérzés, lecsavarható kupakja pedig igen praktikus megoldás.

millersoundclash01.jpg

Szólj hozzá