2015. nov 15.

Álomkabát a hideg időre

írta: budapest24
Álomkabát a hideg időre

Szőrmés, steppelt vagy szövet legyen?

A hűvösebb napokon sem kell lemondanod arról, hogy sikkes maradj, a MOM Park stylistjaitól most megtudhatod, milyen kabátokat érdemes beszerezned. Idén a romantikustól egészen a sportosig találhatsz a trendeknek megfelelő meleg darabokat.

 pufidzseki.jpg

Romantikus elegancia

Az igazán csinos, romantikus viselet kedvelői imádni fogják a fekete-fehér, tyúklábmintás kabátot, amelyhez finom és letisztult kiegészítőket párosíthatunk. Magas sarkú bokacsizmával, egy stílusos szemüveggel, gyönyörű burgundi táskával és lágy, kötött anyagokkal kombinálva nemcsak irodai viseletként, de ünnepi alkalmakra is kitűnő választás.

Mindörökké díva

A metropolita szettet azoknak ajánljuk, akik igazán nőiesek és csinosak szeretnének maradni a szürke, hideg mindennapokon. Alapja egy mélybarna, csokoládé színű szőrmekabát, amelybe élvezet beburkolózni. Választhatunk hozzá világosabb vagy színben harmonizáló, élénk kiegészítőket, amelyek nyári hangulatot csempésznek majd öltözetünkbe. Bátran nyúljunk állatmintás darabokhoz, de igyekezzünk szépen kidolgozott elemeket választani, hogy megjelenésünk elegáns maradjon
szormekabat.jpg

Sportosan sikkes

A pufidzsekitől sokan tartanak, pedig számtalan módon kombinálható, melegen tart és tökéletes egy rohangálós naphoz. Csak a kiegészítőktől függ, hogy mennyire leszünk sportosak, lezserek benne. A maszkulin jelleget ellensúlyozhatjuk például egy könnyű nappali sminkkel, poncsószerű sállal vagy egy usankával. Mindezt feldobhatjuk egy vagány bakanccsal, melyben biztos, hogy könnyebben birkózunk meg a viszontagságos idővel.
tyuklabmintas_kabat.jpg

Számtalan lehetőség kínálkozik, akár elegánsan, akár sportosan szeretnél felöltözni. Amennyiben elvesznél a trendek forgatagában, a MOM Park stylistjaihoz ellátogathatsz ingyenes tanácsadásért.

Időpontfoglalás itt! 

Szólj hozzá

divat életmód