2015. dec 03.

Karácsonyi fotózással és ajándékcsomagoló szolgáltatással vár a MOM Park

írta: budapest24
Karácsonyi fotózással és ajándékcsomagoló szolgáltatással vár a MOM Park

Egyedi, személyre szóló ajándékkal szeretnél kedveskedni barátaidnak, családtagjaidnak? Tedd emlékezetessé a karácsonyt, és látogass el a MOM Parkba, ahol november 27. és december 20. között ajándékcsomagoló szolgáltatással, december 4. és 13. között pedig ünnepi fotózással várnak. A képek megvásárlásával ráadásul jótékonykodhatsz is.

ajandekcsomagolas.jpg

A MOM Park karácsonyi fotózásán egyedül, családoddal, barátaiddal vagy akár pároddal is a kamera elé állhatsz, hogy a képekből készített képeslappal, ajándékkártyával vagy naptárral ajándékozd meg hozzátartozóidat. December 4. és 13. között minden nap 10 órától 20 óráig várnak a bevásárlóközpont Alkotás szintjén, ahol ünnepi installációban készített képek varázsolják meghitté a hangulatot. Az ajándékozáson túl jótékonykodhatsz is, ugyanis a helyszínen a Xerox által kinyomtatott képeslap, ajándékkártya vagy naptár megvásárlásával az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatod.

karacsonyi_fotozas_kreativ.jpg

Amennyiben néhány hasznos tippet is szívesen fogadnál, felkeresheted a MOM Park ingyenes ajándéktanácsadását, ha pedig hadilábon állsz a dizájnos csomagolással, ajándékcsomagoló szolgáltatásukkal péntektől vasárnapig 14:00 órától 20:00 óráig várják a vásárlókat az adventi hétvégéken.

ajandektanacsadas.jpg

Szólj hozzá

program MOM Park