2015. dec 15.

Cipőgyűjteményt rejt Iszak Eszti gardróbja

írta: budapest24
Cipőgyűjteményt rejt Iszak Eszti gardróbja

Magas vagy lapos, sportos vagy elegáns, nyitott vagy zárt – legyen szó akármilyen fazonról, nőként nehéz bármelyiknek is ellenállni. Iszak Eszti gardróbja a ruhák mellett számtalan napszemüveget és megannyi lábbelit is rejt. Ha cipőkről van szó, nála a kényelem a döntő, így ezúttal egy különleges REKAVAGO darabbal bővítette téli kincsestárát. 

Iszak Eszti közismerten rajong a divatért, ruhásszekrénye cipők végtelen sorát rejti, azonban sosem tud ellenállni egy-egy újabb darabnak. A praktikum nála elsődleges, de a minőségre is nagy hangsúlyt fektet.

„A cipőknél nálam a kényelem a döntő. Van néhány drágább, esztétikus darab is a gyűjteményemben, de általában ezeket viselem a legritkábban. Fontos számomra, hogy egy elegánsabb eseményen se kelljen feszengenem. A költözéskor döbbentem rá, hogy elképesztő mennyiségű lábbelit és napszemüveget halmoztam fel az évek során” – mondta Eszti, aki ezúttal egy kényelmes, de mégis csinos lábbelivel szerette volna bővíteni ruhatárát: „Télen inkább a sötétebb árnyalatokat kedvelem, többnyire fekete és barna színekben gondolkodom. Vágó Rékánál sikerült egy olyan bokacsizmát választanom, ami a különleges felső kialakítása miatt szépen hosszítja a lábamat, és a magas sarka ellenére is komfortos” – folytatta a VIVA TV műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy az első komolyabb viselete egy Jennifer Lopez nevével fémjelzett modell volt.

iszak_eszti_magassarkuban.jpg

Ha trendekről van szó, már korábban sem szívesen bízta a választást másokra.

„Az öltözködés számomra egy önkifejezés, így divatkérdésekben általában saját magam döntök. Már Dunaújvárosban is kilógtam az öltözködésemmel, anno nekem volt először szőrös, jeti csizmám is, ami miatt sokan beszóltak, pár hét múlva pedig mindenkinek olyanja volt. Természetesen nálam is megvoltak az akkori őrületek, volt bakancsos korszakom, vagy éppen a Spice Girls-lázban én is hordtam az akkoriban menő holdjárókat” – nosztalgiázott Eszti.

Szólj hozzá

bulvár életmód Iszak Eszti