2015. dec 15.

Társkereső á la MTV

írta: budapest24
Társkereső á la MTV

Adott tíz srác és tíz lány egy gyönyörű trópusi szigeten. A feladat: megtalálni a lelkitársat, akit pszichológiai és személyiség tesztek, az exek, a család és a barátok véleménye alapján rendelt egy profi stáb az adott személyhez. Minden párosnak egyetlen lehetősége van – ha a lelkitársak megtalálják egymást, akkor egymillió dolláron osztozhatnak, ám ha mellélőnek, akkor üres kézzel és összetört szívvel távoznak a szigetről. Az MTV Te vagy az igazi? című realityje újabb izgalmas évaddal jelentkezik december 15-én, hogy összeboronálja a párkapcsolati analfabéták díszpéldányait.

full_cast.jpg

A Nagy Ő megtalálása normális körülmények között sem éppen könnyű műfaj: sok a buktató és a zsákutca az úton. December 15-én az MTV Te vagy az igazi? című műsorának harmadik évada egy egzotikus Hawaii szigetre kalauzolja a tévénézőket, ahol 10-10 szerelemben szerencsétlen fiú és lány küzd meg az igaziért és az egymillió dolláros főnyereményért. 

A rendhagyó tárkereső műsorban minden Ádámnak van egy Évája, egy lelki társa, akit pszichológiai és személyiségtesztek, illetve a hozzátartozók beszámolói alapján rendelt hozzá az MTV profi stábja. Ám a valóság nem mindig igazolja az előre összeállított leosztást: a beszédes nevű Boom Boom szoba nem egy akciót látott már páratlan párosoktól, de arra is volt már példa, hogy a lelki társak kifejezetten rühellték egymást. Természetesen azért siker sztoriból is akad bőven: A te vagy az igazi? első szériájának talán legnagyobb nyertesei Amber és Ethan, akik nem elég, hogy a műsor legelején egymásra találtak, de azóta  össze is házasodtak, sőt immáron háromtagú családként élik életüket.  
lanyok.jpg

Vajon a harmadik évad versenyzői megtalálják a Nagy Őt a Hawaii szigeten, és megnyerik ezzel az MTV történetének eddigi legnagyobb nyereményét, vagy magányosan távoznak a villából?

Te vagy az igazi? harmadik évad, december 15-én 22:00-kor az MTV-n!

Szólj hozzá

Te vagy az igazi?