2015. dec 31.

Bangó Margit: „Az éneklésben és a főzésben nem ismerek pardont”

írta: budapest24
Bangó Margit: „Az éneklésben és a főzésben nem ismerek pardont”

Így készül az újévre a Sláger TV sztárja

Az év vége mindig a számadás, a visszaemlékezés és a tervezés ideje, és ez Bangó Margit életében sincs másként. A Kossuth-díjas előadóművész felidézte a 2015-ös év legemlékezetesebb pillanatait, újévi terveiről is mesélt, és azt is elárulta, hogy milyen ételekkel kedveskedett családjának az ünnepek alatt.
bango_margit_2.jpg

Bangó Margit két dologban nem ismer pardont: az éneklésben és a főzésben. Mindkét téren maximalista, és mindig a legjobbra törekszik. Az éneklést illetően idén sem tétlenkedett: a Sláger TV-n futó Halk Zene Szól az Éjszakában című műsorába hétről-hétre hívja meg hazánk legnagyobb művészeit, énekeseit és fiatal feltörekvő tehetségeit.

„A műfajok széles palettáját mutatjuk be az adásban, a pop, a rock, a klasszikus zene vagy az operett gyöngyszemei is terítékre kerülnek. Célunk, hogy a zene segítségével a hétköznapokban megfáradt emberek ki tudjanak kapcsolódni, szórakozhassanak, megtalálják a kedvükre való előadást” – kezdte az előadóművész, aki idén olyan hírességekkel duettezett, mint például Deák Bill Gyula, Varga Miklós, vagy Szakcsi Lakatos Béla. „Nagy öröm volt számomra, hogy a meghívottak mindegyike első szóra és boldogan jött hozzám fellépni, illetve a felvételek mindig jó hangulatban és kemény munkával teltek: sírva vigadtunk, táncoltunk és sokat énekeltünk” – mesélte Margit, aki azt is elárulta, hogy jövőre kis változásokkal ugyan, de folytatódik a műsor, amelybe továbbra is hazánk legelismertebb előadóit hívja meg.

A Kossuth-díjas művész éve a főzés terén is hasonlóan mozgalmas volt: nyáron a híres amerikai tévés séfet, Anthony Bourdain-t látta vendégül. Margit egyébként négy szakácskönyvet is írt már – receptjeivel nemzetközi elismerést is szerzett, de a családjában is rendszeresen nagy sikert arat főztje. „Az ünnepek alatt mindig sokat sürgök-forgok a konyhában, elkészítem az édesanyámtól tanult hagyományos ételeket, és természetesen a gyerekek kedvenceit is. Karácsonyra kukoricás töltött káposztát, lenyúzott tyúklevest és a marinérozott halat készítettem, de a zserbó és a bejgli sem maradhatott el” – árulta el Bangó Margit, akinek az év vége igen mozgalmas lesz, ugyanis részt vesz a Sláger TV négy napos balatoni szilveszteri partiján.

Halk Zene Szól az Éjszakában szilveszteri adás Bangó Margittal, december 31-én 23.00 órától, a Sláger TV műsorán! (Ismétlés január 3-án, 20.00 órától)

Szólj hozzá

tv program Bangó Margit tv/rádió