2016. jan 20.

Itt az új X-Akták első magyar előzetes

írta: budapest24
Itt az új X-Akták első magyar előzetes

Az X-Akták 13 év után visszatér a képernyőre. Dana Scully és Fox Mulder ezúttal 6 epizódon keresztül egy világméretű összeesküvés felderítésébe fognak, amely számos korábbi rejtélyes ügyükre is magyarázatot adhat.

check-out-mulder-scully-in-new-photos-from-the-x-files-2016-miniseries-x-files-476091.jpgA magyarországi rajongók amellett, hogy a világpremiert követően alig 24 órán belül már láthatják a vadonatúj évad első epizódját, annak is örülhetnek, hogy a főszereplők magyar hangjai is visszatérnek. Vagyis ezúttal is Náray Erika lesz Dana Scully, míg Rékasi Károly Fox Mulder szinkronhangja.

Az első magyar nyelvű promo itt érhető el.

x-files-2016-images.jpgAz új X-Akták világpremierje egyébként január 24-én este lesz, ezt követően alig 24 órán belül már Magyarországon, szinkronizáltan is megnézhetik a nézők az új évad új részét, méghozzá a Cool-on, január 25-én este 21.10-től. Sőt, a második epizódra sem kell majd sokat várni, hiszen azt már január 26-án, kedden este leadja a legnépszerűbb hazai kábelcsatorna. Ezt követően az évad további négy epizódját kedd esténként 21.10-től láthatják a rajongók.

x-files-2016-premiere-date.jpg

Szólj hozzá

tv program Cool X-Akták