2016. jan 23.

Szabó Győző: „A kiszámíthatatlanság bejön a nőknek”

írta: budapest24
Szabó Győző: „A kiszámíthatatlanság bejön a nőknek”

A „rosszfiúságról” vallottak a Playboy fenegyerekei

 

Miért szeretik a nők mindig a rosszfiúkat? Mi lehet a titka a vagány, nagyszájú férfiaknak, akik pillanatok alatt leveszik lábukról a hölgyeket? Szabó Győző és Bercsényi Balázs a Playboy Man of the Year fenegyerek kategória jelöltjei elmondják, hogy szerintük miben rejlik a szívtiprók titka.

 szabo_gyozo.jpg

Tetovált karok, duzzadó izmok, extrém megjelenés és ellenállhatatlan sárm. Szinte minden nő találkozott már olyan férfival, akiről első pillantásra is látszik, hogy „rosszfiú”, de vajon mitől ennyire csábító a „sötét oldal”? Szabó Győző színész szerint a férfias megjelenés mellett sokkal inkább számít a merészség és vagány kisugárzás.

„A fenegyerek típus nem szereti a korlátokat, könnyen fellázad a kötöttségek és szabályok ellen. Ez a szenvedély és kiszámíthatatlanság bejön a nőknek, új színt, egy teljesen új kalandot visz az életükbe” – kezdte Győző, aki elfogadja, hogy őt is gyakran rosszfiúnak tartják. „Tisztában vagyok azzal, hogy a megjelenésem és hangom miatt sokszor kapom meg a „rosszfiú” címet, szinkron munkákban is gyakran osztanak rám negatív vagy nagyon vagány szerepeket.  A marcona külsőm ellenére vannak olyan szituációk, hogy simán elsírom magam. Nehéz sorsokon, élethelyzeteken könnyen elérzékenyülök és az igazságtalanság pedig végtelenül elkeserít.  Kicsit modernkori lovagként gondolok magamra, mivel nagyon tisztelem a nőket, és igyekszem minden helyzetben előzékeny lenni, szeretek ajándékot, virágot adni. Ezzel együtt sajnos azt látom, hogy ez a gondolkodás manapság már nem divat.”

Bercsényi Balázs nemzetközi szinten elismert tetoválóművész Instagram oldalát több mint százezren követik, a nők pedig rajonganak a titokzatos és extrém megjelenésű férfiért.
bercsenyi_balazs_fotokredit_borzi_vivien.jpg

„Az én szememben egy rosszfiú sokkal függetlenebb munkájában és viselkedésében, nincs megkötve a keze, szabadabban élheti az életét. Pont ez a szabadság, ami miatt sok nő szeretne egy ilyen típusú férfi mellett lenni, hiszen így a mindennapok is sokkal izgalmasabbak. Másrészről ez riasztó is lehet, mivel nincs meg az a jellegű biztonság, amire sok hölgy vágyik” – mondta el Balázs, aki az ideális nő jellemzőit is elárulta. „Az igazi nő számomra mindig stílusos, intelligens, valamint fontos, hogy nyitott és spirituális legyen.”

A Playboy Man of the Year jelöltjeire március 23-ig lehet szavazni itt lehet!

Szólj hozzá

Playboy Man of the Year