2016. jan 31.

Kiss Orsinak vallott Király Viktor

írta: budapest24
Kiss Orsinak vallott Király Viktor

A Class40-ben vendégeskedett az énekes

Király Viktor nemrég tért haza New Yorkból, pihenés helyett azonban folyamatosan interjúkat ad és stúdiózik. Az énekes a Class FM műsorvezetőjének, Kiss Orsinak vallott népszerűségről, romantikáról és a kudarctól való félelemről is, miközben azt is elárulta, nincs esélye nála annak, aki csupán az ismertsége miatt akarja meghódítani.
kiralyviktor_kissorsi_classfm.jpg

Hét évvel ezelőtt egy hazai tehetségkutató megnyerésével robbant be a köztudatba Király Viktor, most pedig az amerikai Voice döntőseként került a világ szeme elé. A verseny és a kinti tartózkodás után Viktor úgy gondolta, Magyarországon lesz alkalma pihenni kicsit, de nem igazán tudott még lazítani. „Folyamatosan interjúkat adok, tévés megjelenések vannak, fellépéseket és koncerteket is tervezek” –magyarázta a leghallgatottabb rádió stúdiójában Viktor, akit külföldi sikerei óta még többen ismernek fel Magyarországon.

„A benzinkutastól kezdve a mozi pénztárosig bárhova megyek, mindenki úgy áll hozzám, hogy ’Büszkék vagyunk rád, csak így tovább, hajts az álmaidért!’. Ez nagyon jó érzés, másrészt viszont kicsit megnehezíti, ha el akarok menni valahova, például bulizni” – mesélte a jelenleg szingli énekes, aki azt is elárulta, hogy a hétköznapokban nem túlságosan romantikus típus. „I love you, Do you love me… ebben kimerül a romantikusságom. Dalokban más, mert meg lehet fogalmazni azokat a dolgokat, amiket amúgy félek kimondani” – vallotta be a Class40-ben a sztár, aki azt is hozzátette, nem könnyű őt meghódítani. „Vannak helyzetek és alkalmak, amikor érzem, hogy csak az ismertségem miatt próbálkoznak nálam. Ennél azonban többre vágyom, szóval engem egy kicsit nehezebb megkapni” – árulta el az előadó, aki egyre több „rárepülő” hölgy érdeklődésére számíthat, hiszen énekesként számos külföldi felkérést kap.

„Joel Ortese rapper és Daniel Bedingfield (Natasha Bedingfield öccse) producer csapata is felkért, hogy énekeljem el egy számukat, és egy producer is felhívott Los Angelesből, hogy mindenképp szeretne velem dolgozni. Ez most nagyon érdekel” – mesélte izgatottan Viktor, akiben van egy kis kudarcfélelem is, aki kitartóan dolgozik saját szerzeményein, új kedvencében, a Soul Fire-ben például az Amerikában megismert zenei hatásokat, így a bluest, a soult és a country-t keveri.

Hol érzi otthon magát Király Viktor? Mi a közös benne és Rocky-ban? Sok más mellett ez is kiderül január 31-én vasárnap a Class FM-en.

Szólj hozzá

bulvár program Class FM Király Viktor Kiss Orsi