2016. feb 02.

Nézettségi csúcsot döntött a Középsuli!

írta: budapest24
Nézettségi csúcsot döntött a Középsuli!

Január 24-én jelent meg az év második Középsuli-epizódja, mely a leglátogatottabb tartalom lett a YouTube-on a 13-17 év közötti korosztály körében. Nemcsak a sorozat, de a csatorna is nézettségi csúcsot döntött vasárnap, ugyanis egy nap leforgása alatt kétszázötvenegyezer megtekintést ért el.

indexkep_18_copy.jpg

A havi egyedi megtekintés jóval 3 millió felett van!

A sorozat sztorija pedig a robbantással folytatódott, melyről még mindig nem derült ki az osztályfőnök számára, hogy Olivér tette. Pedig a nézők már tudják, hiszen az előző epizódból kiderült, viszont a tettes rosszfiú a legjobb barátjára próbálta rákenni az egészet, Bendére. Ebben a macsó legnagyobb ellensége, a sármőr Matyi segített neki.

Azzal viszont nem számolt a fiú, hogy Juli, a rámenős lány nem fogja karba tett kézzel végignézni, ahogyan elbánik imádott Bendéjével, így megfenyegette őt. Olivér nem tudott mit tenni, koncepciót kellett váltania: Paulát fizette le, hogy vigye el a balhét.

Az internetes filmsorozatot gyártó, tizenéveseknek szóló magazin, a Középsuli.hu felelős szerkesztője, Kovács Robertina annyit árul el a folytatásról, hogy meglepetésekben továbbra sem lesz hiány:

„A sorozat epizódszerepeiben egyre több sztár tűnik fel. Nasz Danival, a legismertebb Ask.fm hírességgel is tárgyalni kezdtünk a sorozatban való vendégszerepléséről, valamint a 2014-es X-Faktor győztesét, Benjit is meginvitáltuk egy epizódszerep erejéig.” - mondta Kovács Robertina felelős szerkesztő.

A sorozat tizennyolcadik része:

 

Szólj hozzá

bulvár tv/rádió Középsuli