2016. feb 12.

AZ HBO GO MÁR A DIGI HÁLÓZATÁBAN IS MEGTALÁLHATÓ

írta: budapest24
AZ HBO GO MÁR A DIGI HÁLÓZATÁBAN IS MEGTALÁLHATÓ

AZ HBO GO ONLINE VIDEOTÁR AZ HBO-ELŐFIZETŐK KÖZEL 100%-A SZÁMÁRA DÍJMENTESEN ELÉRHETŐ

Mostantól az HBO GO szolgáltatás a DIGI kínálatában is külön díjazás nélkül elérhető amennyiben 2016. február 4. után újonnan, vagy megújítva a jelenlegi szerződésüket, hűségidő vállalással szerződnek HBO Super Pak vagy Super MaxPak csomagra. Az HBO GO az HBO online videótára, amely lehetőséget kínál az HBO előfizetőknek, hogy élvezhessék a több, mint 2500 órányi tartalmat plusz költség nélkül.

9cd366f8-c87d-4388-a1d6-efe891b5a67e.jpg

Elérhető bárhol, bármikor okosTV-én, tablet-en, okostelefonon és számítógépen is, továbbá támogatja az iOS, Android, Apple és Windows rendszereket is. A naponta frissülő, reklám és megszakítás mentes szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít hollywoodi mozifilmek (pl.: A galaxis őrzői, Förtelmes főnökök 2., Godzilla,stb), amerikai (pl.: Bakelit, Trónok harca, A sebész, stb) és magyar (Aranyélet, Terápia, Társas játék)  saját gyártású sorozatok teljes évadaihoz; fesztiválnyertes dokumentumfilmekhez (pl.: Reményvasút, Káin gyermekei, Szerelempatak, stb) és koncertekhez (pl.: U2 Innocence + Experience Tour 2015, Katy Perry: The Prismatic World Tour, stb). Egyes sorozatok már a TV premier előtt is láthatóak az HBO GO-n (Kegyetlen tánc)!

 Az egyszerű és könnyen kezelhető rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy minden tartalomhoz szinkron és/vagy magyar felirat választható.  Az HBO GO szinte minden szolgáltatónál elérhető már, így többek között a DIGI, a Magyar Telekom, az UPC Magyarország és UPC Direct, a Vidanet, az Invitel, a PR-Telecom, MinDig TV Extra és a Tarr Kft kínálatában megtalálható.

Az egyik legnagyobb hazai számítástechnikai magazin, a PC World a legjobb VoD (Video on Demand, azaz online elérhető videótár) szolgáltatások közül választotta győztesnek az HBO GO-t, kiemelve az naponta frissülő óriási választékot, a magyar nyelvet és feliratot és a megfizethető árat.

Szólj hozzá

HBO tv/rádió HBOGO