2016. feb 13.

Vastag Tomi: a bátyám bevállalósabb nálam

írta: budapest24
Vastag Tomi: a bátyám bevállalósabb nálam

Szmokingot választott a gálára az énekes

Vastag Tomi felkészült a Story Gálára: az énekes stílszerűen szmokingban és csokornyakkendőben teszi tiszteletét az ország legcsillogóbb sztáreseményén. Tomi saját bevallása szerint divat terén messze nem olyan bevállalós mint a bátyja, ám most összeszedte minden bátorságát, és felpróbált néhány extravagáns ruhadarabot is.
vastag_tamas_5.jpg

„Egyáltalán nincs sok ruhám, egy kis gardróbszekrénybe befér minden cuccom. Egy-egy kedvenc inget, vagy nadrágot hajlamos vagyok ronggyá viselni, így nagyon várom az új ötleteket” – vallotta be az énekes, aki a Story Gála előtt ellátogatott két igazi profihoz, hogy megtalálja a tökéletes ruhát a február 13-án esedékes partira. Tomi Holdampf Linda stylisttal Maar Róbert szalonjában válogatott az alkalmi öltözékek között.  „Divat ügyében szívesen hallgatok Lindára és olykor megkérdezem a bátyámat is, bár ő jóval bevállalósabb nálam, olyan extravagáns öltözékeket is felvesz, amelyekhez nekem nem lenne bátorságom. Természetesen adok azoknak a hölgyeknek a véleményére is, akiknek tetszeni akarok” – mondta Tomi miközben a két szakértő megmutatta, hogy a klasszikus szmokingokat is fel lehet dobni egy-egy vagány mintával, vagy egy formabontó színű kiegészítővel. 

„Még a Golden Globe gáláján is sokan elkövették azt a hibát, hogy hagyományos nyakkendőt kötöttek a szmokinghoz, pedig az ilyen öltözékhez csokornyakkendő illik. Kicsit olyan ez mintha nyitott orrú cipőhöz nejlonharisnyát húznánk. Míg a hölgyek gyakran túl kis méretű ruhát választanak, az urak inkább abba a hibába esnek, hogy néhány számmal nagyobb öltönyt vesznek fel. Egy olyan esemény előtt, mint a Story Gála, érdemes elmenni egy hazai tervezőhöz, sokkal izgalmasabb modelleket találunk így, mint a konfekció darabok között” – mondta Holdampf Linda. 

„Hihetetlenül tetszettek ezek a szmokingok, még a lila is, pedig azt hittem, ez nem az én színem. Úgy érzem magam, mint James Bond” – nevette el magát Vastag Tomi, aki alig várja, hogy olyan korba érjen, amikor már az elegáns öltözet a mindennapok része lehet. „Huszonévesen furcsán hat, ha az ember öltönyben, nyakkendőben mutatkozik, pedig közel áll hozzám ez a világ, idősebb koromban biztosan komolyabb stílusra váltok” – mondta Tomi, aki bár élvezte, hogy felpróbálhatott néhány extravagáns öltözéket, végül egy konzervatív, fekete szmoking mellett döntött. Február 13-án ebben láthatják majd a vendégek a 17. Story Gálán. 

vastag_tamas_6.jpg

vastag_tamas_12.jpg

vastag_tamas_11.jpg

Szólj hozzá

Story Gála