2016. feb 14.

Így vészeld át a Valentin-napot

írta: budapest24
Így vészeld át a Valentin-napot

Tippek pasiknak az igazi romantikához

Vörös rózsa, bókok, becézgetés – romantikázni egyszerűnek tűnik, de mégsem ilyen könnyű egy nőt boldoggá tenni. Azonban nem a drága ajándékokon múlik az öröm: egy gesztus, meghitt pillanat, összebújás is elég lehet. A szerelmesek napján jó ötlet az is, ha kedveseddel megnézed kedvenc romantikus filmjeit – hidd el, hogy az ilyen pillanatokkal többet adhatsz, mint, amit pénzért megvehetnél. Íme, öt tipp, hogyan légy igazi férfi Valentin-napon is.
mint_a_hurrikan.jpg

Reggeli az ágyba

Február 14-e idén vasárnapra esik, ami tökéletes alkalom a lustálkodásra. Te azonban ne legyél rest, és áraszd el kedvesedet meglepetésekkel. Valentin-napja biztosan jól indul majd, ha könnyű reggelivel – friss péksüteménnyel, joghurttal és egy kis gyümölccsel – ébreszted párodat. Ne feledkezz meg a kedvenc reggeli italáról sem: vigyél neki kávét, teát vagy narancslét is.
mint_a_hurrikan1.jpg

Szerelmes üzenet

A legtöbb nő kedveli a meglepetéseket és az apróságokban is nagy örömüket lelik. Nincs egyszerűbb és szebb ajándék, mint egy kedves üzenet a szeretett férfitól, de ezen a napon felejtsd el a mobilt vagy a számítógépet! A szerelmes szavakat írd egy cetlire vagy kártyára, és helyezd el oda, ahol párod biztosan megtalálja: a hűtőre, a sminktükör elé vagy a kulcstartó közelébe.

Csak rózsát ne!

A szerelmesek napján biztosan nem lőhetsz mellé a virággal. Tipikus Valentin-napi ajándék a vörös rózsa, de ha azt szeretnéd, hogy kedvesed biztosan tudja, mennyit vesződtél a boldoggá tételével, elfelejtheted a klasszikus megoldásokat. Helyette válogass össze magad néhány szálat a kedvenc virágaiból, vagy készíttess különleges, személyre szabott csokrot. A szerelmes üdvözlőkártyát se feledd el!
szerelem_a_vegzeten.jpg

Késői ebéd egy étteremben

Amikor egy hölgyet ünnepelsz, nem hagyhatod, hogy házimunkával foglalatoskodjon. Ha kellően kilustálkodtátok magatokat, vidd el egy étterembe, kényeztesd finom falatokkal és hozzá illó borral vagy pezsgővel.

Csajos filmek

Egy igaz férfi tudja, mikor kell a háttérbe vonulni. Délután néhány órára engedd át a távirányítót, és csatlakozz párodhoz: nézzétek együtt, összebújva a kedvenc romantikus filmjeit! A Paramount Channel Valentin-napi filmmaratonnal kedveskedik nektek: megnézhetitek a Mint a hurrikán, a Kate és Leopold, a Szerelem a végzeten és a Túl jó nő a csajom című filmeket. Ha mindent megtettél, hogy kedvesed királynőnek érezze magát ezen a különleges napon, megérdemelsz egy igazán pasis programot a nap végén: megnézheted a Fekete Vitorlák legújabb részét.

Romantikus filmmaraton február 14-én, vasárnap 13:35-tól, este 22.00 órától pedig a Fekete Vitorlák legújabb évadának 4. része a Paramount Channel műsorán.

Szólj hozzá

Paramount Channel Fekete vitorlák tv/rádió