2016. feb 18.

Muri Enikő: „Egyedül töltötte a Valentin napot”

írta: budapest24
Muri Enikő: „Egyedül töltötte a Valentin napot”

Az énekesnő párja két hétre Izraelbe utazott a Budapesti Operettszínházzal turnézni. A szerelmesek még soha nem voltak ennyi ideig távol egymástól.

_csg3876.jpg

_csg3842.jpg

_csg3822.jpg

 „Idén sajnos egyedül töltöttem a Valentin napot - meséli Enikő – mert Karesz a Budapesti Operettszínházzal két hetes turnéra utazott Izraelbe. Mivel mindketten nagyon romantikus alkatúak vagyunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a szerelmesek hétvégéjét előbbre hozzuk, így mi már néhány héttel ezelőtt elmenekülünk a város zajától egy erdei hotelbe, ahol a természet közelsége ötvöződött a kellemes pihenési lehetőségekkel.”

„ A hétköznapokban sajnos nagyon kevés időnk jut egymásra – veszi át a szót Karesz – bár együtt élünk, egy helyen dolgozunk, mégis néha távkapcsolatban élünk. Ezért is olyan értékes számunkra minden együtt töltött perc. – mosolyog Enikőre – Tudom, hogy Enikő szereti a romantikázást, nem akartam megfosztani őt ettől az élménytől, ezért mi már korábban megünnepeltük a szerelmesek napját. Egy romantikus hétvégét töltöttünk el a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben. Rózsaszirmokkal, gyertyával és pezsgővel igyekeztem kényeztetni a mennyasszonyomat a rönkszobák adta meghitt hangulatban, ahol a közelgő esküvőnk mellett már a családalapításról is szó esett.”

„ A túlzsúfolt időbeosztásunk mellett nagyon örültem annak, hogy végre jut időnk egymásra is odafigyelni, és a gyönyörű erdei hangulatban gyönyörködni. A szálloda szinte minden wellness szolgáltatását kipróbáltuk, melytől egyszerre éreztük magunkat frissnek és kellemesen fáradtnak. – szól közbe Enikő - „Karesszal álmodoztunk is közben arról, hogy majd egyszer egy nagy családi házban, gyerekekkel, kis állatokkal együtt élünk. Szívesen babáznánk már ez igaz, de a családtervezésbe felkészülten szeretnénk belevágni. Az esküvő után kettesben gondoltuk felépíteni a közös életünk alapjait, majd csak ezután gyermeket vállalni.”

Így hát a szerelmesek ugyan nem lehettek együtt Valentin napon, mégsem voltak szomorúak, hiszen boldog pillanatokat éltek át együtt a börzsönyi kikapcsolódás közben.

_csg3688.jpg

_csg3648.jpg

_csg3588.jpg

Szólj hozzá

bulvár Muri Enikő