2016. feb 20.

2016 - Édes-kesernyés ízei + nyereményjáték!

írta: budapest24
2016 - Édes-kesernyés ízei + nyereményjáték!

A Campari Naptár arca Kate Hudson, hollywoodi filmsztár

2016 Campari Naptár – A Campari® Kate Hudson hollywoodi színésznőt választotta a 2016-os Campari Naptár arcának. A lenyűgöző színésznőé lett a főszerep a ‘BitterSweet’, azaz édes-kesernyés címet viselő, legendássá vált Campari Naptárban, melyet az ital páratlanul színes múltjának szenteltek. 

 

01-cc16_the-bittersweet-campaign_january_1.jpg Nem titok, hogy az egyik legismertebb olasz ital kitűnő koktél-alapanyag, melyet valóban érdekes, édes-kesernyés ízvilágának is köszönhet. Ez a kettőség jelenik meg a naptár több fotóján is. A korábbi években egyébként olyan hírességek pózoltak a naptárban, mint Eva Green, Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich, Penelope Cruz és Uma Thurman. Az idei kampány nagy kérdése, hogy mi hogy látjuk a koktélokat: inkább édesnek vagy inkább kesernyésnek. Eláruljuk, ez csakis nézőpont kérdése!

Játék: Nyerd meg a Campari® Kate Hudson naptárak egyikét!

Kérdés: Ki az arca a Campari kampánynak idén, azaz 2016-ban?

12698642_1187904211221047_4152852584308088162_o.jpg

1. Sandra Bullock

2. Demi Moore

3. Kate Hudson

A megfejtéseket a bp24.blog@gmail.com címre küldjed el 2016. február 26-ig (péntek) éjfélig!

A nyeremény: 3 db exkluzív Campari® Kate Hudson naptár!

Jó játékot kívánunk! Sorsolás 2016. február 27-én. A nyerteseket e-mailben értesítjük!

12733373_1187903297887805_1124122285046614502_n.jpg

Kate Hudson csodás, vörös ruhákban jelenik meg, és nem véletlenül érezhetjük úgy, mintha egy divatbemutató kifutóját vagy éppen a legnagyobb divatmagazint lapozgatnánk a képek láttán, mert a fotókat a világ egyik legismertebb divatfotósa, Michelangelo di Battista készítette. A drámai fellépést tovább fokozta, hogy híres tervezők gyönyörű ruháit láthatjuk viszont, többek között Vivienne Westwood, Versace, Halston, Brian Atwood és Christian Louboutin adták nevüket a projekthez. 

02-cc16_the-bittersweet-campaign_february_1.jpg

Kate Hudson elmondása szerint ez nem csak egy szokványos fotózási munka volt, hanem egy kreatív projekt is, melynek ő is részesévé válhatott.

A csupán 9999 példányban kinyomtatott Campari Naptár nem kerül kereskedelmi forgalomba, azt világszerte a Camparihoz közel álló rajongóknak juttatják el.

A Campari rajongók követhetik ezt a nem mindennapi utazást a közösségi médiában is, és aktívan részt vehetnek benne a #CampariCalendar nyomon követésével. A Facebook, Twitter, Instagram és Pinterest Campari-felületein bepillanthatnak a forgatások és fotózások kulisszái mögé is. A kampány itt is megtalálható.

 

03-cc16_the-bittersweet-campaign_march_2.jpg

A Campari Naptárról

A Campari Naptár a világ egyik leginkább ikonikus és egyben művészi naptára. Ez a nemzetközi terjesztésű, limitált, csupán 9999 példányszámban elérhető naptár egyrészt tisztelgés a létrejöttében minden évben közreműködő, világszínvonalú tehetségek és fényképészek előtt, másrészt pedig egy valódi és gyűjthető luxuskiadvány azon boldog kevesek számára, akik hozzájutnak.  

A Campariról

A Campari egy modern és karizmatikus klasszikus. A titkos, az összetevőket illetően azóta is változatlan recept eredetileg 1860-ból, Novarából származik, és az ital számos világszerte ismert koktél alapjául szolgál. A Campari egy alkoholtartalmú likőr, melyet keserű gyógynövényekből, fűszernövényekből és gyümölcsök alkoholos kivonatából, víz hozzáadásával készítenek. Vibrálóan élénk vörös színével, intenzív illatával és inspiráló ízvilágával a Campari mindig is a flört és az öröm szimbóluma volt, ami igazán egy magával ragadó ital élvezetében tapasztalható meg. Ezek azok az értékek, amelyek a Campari márkát világszerte híressé, és a szenvedélyes olasz stílus és kiválóság ikonjává tették. 

04-cc16_the-bittersweet-campaign_april_1.jpg

05-cc16_the-bittersweet-campaign_may_1.jpg

Felelős alkoholfogyasztás

Az 'Italmérték' program 2010-ben indult. A program célja a külföldi gyakorlatot is követve, hogy megváltoztassa a magyarországi alkoholfogyasztási szokásokat és elterjessze a felelősségteljes és mérsékelt alkoholfogyasztást. A mértékletes alkoholfogyasztásra nincs pontos kritériumrendszer vagy definíció. Az az alkoholfogyasztás tekinthető mérsékeltnek, amely nem okoz sem egészségügyi problémát az alkoholt fogyasztó személynek, sem társadalmi problémákat szűkebb és tágabb közösségének. Azt is lehet mondani, hogy ez még az a mérték, amelynél az alkohol fogyasztása úgy élvezhető, hogy nem növeli lényegesen annak kockázatait.

A mértékletes fogyasztás személyre szabottan változó mértéket jelent a nem, az életkor, az életvitel, az egészségi állapot és sok más tényező függvényében, hiszen ezek mind befolyásolják az alkohol emberi szervezetre gyakorolt hatását.

 

Szólj hozzá

program életmód Kate Hudson Campari