2016. feb 21.

Magyarország, szeretlek! - Három a magyar igazság?

írta: budapest24
Magyarország, szeretlek! - Három a magyar igazság?

Zöldek – Pirosak: 0-3

Harsányi Levente különleges módon készül fel a Magyarország, szeretlek! vasárnapi adására, hogy végre győzelemre vezesse a zöldek csapatát.

293899_240797685972835_1558383252_n.jpg

Levi a napokban Máté Péter – Egyszer véget ér…című számát hallgatja, ugyanis tudja, hogy egyszer majd vége szakad a jelenlegi „már megint a pirosak nyertek” szériának és talán vasárnap végre a zöldek ünnepelhetnek.

„Szerintem Csilláék maximálisan eleget tettek a „három a magyar igazság” mondásnak az elmúlt adásokban, amihez szívből gratulálok a pirosaknak, de talán most vasárnap eljön végre a zöldek ideje”. – mondta Harsányi Levente, aki megfogadta, hogy most mindent megtesz azért, hogy a zöld csapat nyerjen.

Levi zöld csapatát ezúttal Vágó Zsuzsi, Huszárik Kata és Zsidró Tamás, míg Csilla piros csapatát Farkas Dénes, Mészáros Árpád Zsolt és Bényi Ildikó erősítik.

A vasárnap esti zenei élményről Weisz Viktor gondoskodik.

A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól.

A közszolgálati médiaszolgáltatás küldetése a kulturális értelemben is átfogó médiaszolgáltatás nyújtása. A közmédia célja, hogy a nézőközönség minél szélesebb körét szólítsa meg változatos és színvonalas szórakoztató műsorokkal.

Szólj hozzá

Magyarország szeretlek tv/rádió