2016. feb 29.

10 galiba, ami csak akkor történhet veled, ha nem a lelki társaddal mész randizni

írta: budapest24
10 galiba, ami csak akkor történhet veled, ha nem a lelki társaddal mész randizni

Mert legyünk őszinték: az internetes randizás kb. olyan, mint a lottó. Chatelsz valakivel, aki szimpi, aztán elhívod valahova vagy elfogadod a meghívását, reménykedni kezdesz és készülődsz, aztán irány a város.

Pontosan tudod, hogy jó eséllyel a vonzó egyén egyáltalán nem fog hasonlítani arra a személyre, akivel az életedet szándékozod leélni. Sőt egyáltalán semmiben nem fog hasonlítani rád se. Végül is mindannyian a lelki társunkat keressük, ám ehelyett furábbnál furább kalandokba keveredünk. Ezek persze jó beszédtémát biztosítanak pl. a kedvenc romkocsmádban, barátaid körében. De azért nem kívánod te is néha, bárcsak megspórolhatnád a sok pénzt és az időt, és olyanokkal mennél csak randzini, akik tutira bírnak és megértenek téged? Íme 10 alap-para, ami a barátainkkal történt random randikon. Ismerős bármelyik?

VADÁSZÓK ÉS GYŰJTÖGETŐK

Érezted már úgy, hogy egész biztos rossz helyen vagy rossz időben? Rita környezetvédelmi aktivista, aki szabadidejében egy állatmenhelyen önkénteskedik. Amikor Bálint elhívta „kirándulni”, álmaiban sem gondolta volna, hogy a „hobbi”, amiről oly’ lelkesen magyarázott, valójában nem más, mint… a vadászat. Képzelheted, mekkora veszekedés lett ebből az egészből, és persze soha többet nem találkoztak. De te ne feledd, akár vadászol, akár gyűjtögetsz, a lelki társad ott vár valahol a világban!

 vada_szo_k_e_s_gyu_jto_geto_k.gif

HALLGATNI ARANY?

Kriszta és Csaba mindketten nagydumás médiamunkások, számtalan közös baráttal, akikkel minimum heti kétszer rendszeresen eljárkálnak a városba. Úgyhogy eléggé lesokkolta őket, amikor végül elmentek egymással randizni, hogy az égvilágon semmi közös témájuk nincsen. A sushi jó volt – de a társalgás: überkínos

FÉLIG ÁTSÜTVE

Robi azóta 100% vegán, hogy a nagybátyja hétéves korában elvitte megnézni egy vágóhidat. Úgyhogy amikor Miki, a séftanonc randira hívta, kicsit meglepődött, amiért egy steakházban kötöttek ki. Robi érezte, hogy itt komoly ízléseltérés van, és az sem segített, amikor Miki azt mondta, semmi baja a vegánokkal, hiszen a tehenek is azok! Miki érezte, hogy nem lesz második randi…
fe_lig_a_tsu_tve.gif

A MÉRTANI TESTEK CSOPORTOSÍTÁSA

Jakab nagyon udvarias fiú. Szereti megadni a dolgok módját – egy csöndes első randi, aztán a következő héten egy opera, esetleg séta a Duna-parton. Egy csók… Andi viszont egyáltalán nem akar várni. Most keveredett ki egy hosszú kapcsolatból és úgy érzi, van mit behoznia. Rosszul is esett neki, hogy ez ennyire rosszul esett Jakabnak, de mindketten belátták, jobb olyan emberrel randizni, aki hasonlóan gondolkodik a dolgokról, mint ő…

POLIAMORI NAGYI

A spiritualitás nagyszerűen összehozhat két embert, eddig világos. Szegény Tominak azonban kemény leckék árán kellett megtanulni, hogy azért ezo és ezo között is van különbség. Történt ugyanis, hogy elvitte Biát nagymama-látogatóba az egyik első randijukon. Tomi nagyija kb. 40 éve dolgozik a plébánián, él-hal a gyülekezetéért, úgyhogy amikor Bia előadta a saját holisztikus hitvallását swinger klubostul, kommunástul, mind Tomi, mind a nagyi közel került a szívrohamhoz. Tomi, sose feledd, hogy nagy a különbség fű és fú között, és legközelebb csekkold az alapvető értékeitek egyezését randi előtt!

 poliamori_nagyi.gif

PÁLYAMUNKÁK

Nem, Fatima egyáltalán nem volt elragadtatva tőle, hogy mínusz két fokban végig kell ülnie valami meccset, amin Viktor játszik, csak mert a fiú szerint ez egy megfelelő első randiprogram. Amikor a lány korábban azt mondta Viktornak, „eléggé szereti a focit”, nem pont erre gondolt! Persze Viktor kicsit csalódott volt, amikor 45 perc után látta Fatimát elsétálni, de mivel a csapata nyerésre állt, és amúgy se volt valószínű, hogy ez a lány a lelki társa, annyiban hagyta a dolgot.

LAKÓTÁRSASÁG

Zsófi „társasági” embernek titulálta magát, úgyhogy Hédi nem habozott meghívni a lányt a „lakásába” – abba a közös térbe, amin három új-zélandi körutazóval osztozott, akik épp Schengen-vízumra vártak, illetve egy kaliforniai ska-zenekarral (13 fő) és egy teljes berlini tetováló céggel. Zsófi végül nagy nehezen megtalálta a kijáratot (az egyik vécén át), és tudta, soha többé nem jön ide vissza. Hédi meg is jegyezte az egyik lakótársának, szerinte Zsófinak a bevált típusánál kéne maradnia…
lako_ta_rsasa_g.gif

 

VÁROSI RENGETEG

Eszternek nagyon tetszett, hogy Mirkó olyan „természetes” fiú, és el is hívta egy belvárosi koktéltúrára azonnal. Azt azonban nem tudta, hogy Mirkó nem csak hogy szereti a természetet, de alig várja, hogy az első adandó alkalommal vissza is költözzön vidékre. Eszter tudta, hogy hamarosan itt maradna egyedül, a városban – bizony a földrajzi adottságok és a hosszabb távú tervek igenis számítanak, akár az első randin is!

HAGYOMÁNYOZÁS

Gerinek 5 testvére van és úgy tartja, egy igazi nő szeret főzni és mindig mosolyog, illetve sose olyan szexi, mint a köténykéjében. Arról is meg van győződve, hogy egy igazi férfi meg tud javítani dolgokat egy kocsi alatt fekve, akár álmából felébresztve is. Úgyhogy amikor elvitte randizni Zsuzsit, eléggé meglepődött, hogy a lánynak jelenleg kék haja van és mellesleg feminista akadémikus. Hát az eredmény nem volt túl szép. Ó, Geri – pedig ezek a helyzetek igazán elkerülhetőek lennének!

hagyoma_nyoza_s.gif

TECHNOSZIMFÓNIA

Adhatunk egy tippet szombat estére? Ne vigyél csellistákat house-partyba. Ha Andris ránk hallgatott volna például, tutira nem hurcolja el Dorottyát, a klasszikuszenészt, egy Citadella-buliba. Igaz, az ellentétek vonzzák – a sok-sok problémát. Miért nem randizol inkább olyanokkal, akik megértenek?

Szólj hozzá

Jingle