2016. már 07.

Red Carpet – új sztármagazin a TV2-n

írta: budapest24
Red Carpet – új sztármagazin a TV2-n

Március 7-től minden hétköznap este a hazai és nemzetközi sztárhíreké a főszerep a TV2-n. Siker, hírnév, csillogás, titkok és botrányok, a Red Carpet stábja mindenhol ott lesz, ahol a sztárok megfordulnak. A műsort Köböl Anita vezeti.

red_carpet_logoterv_final.jpgMárcius 7-től új sztármagazinnal bővül a TV2 műsorkínálata. A Red Carpet minden hétköznap este jelentkezik majd a legfrissebb sztárhírekkel. A műsor stábja ott lesz minden fontos, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereik mindenről beszámolnak, ami a magyar és a nemzetközi sztárokkal a színpadon, a kulisszák mögött vagy épp a magánéletükben történik. Tudósítanak sikerekről és bukásokról, esküvőkről, válásokról, boldog házasságokról és féltékenységi botrányokról. Megmutatják, mivel töltik szabadidejüket a hírességek, mi a hobbijuk, szenvedélyük, megkóstolják kedvenc ételeiket, leporolják a régi családi fotókat, megmutatják hol, hogyan és kikkel élnek kedvenceink, milyen gondokkal küzdenek párkapcsolat vagy gyereknevelés terén.

_mg_0162.jpg
A vadonatúj sztármagazinban a nézők tehát minden nap benézhetnek a kulisszák mögé, és megismerhetik a celebvilág valódi arcát és azt, hogy a csillogás és botrányok mögött épp olyan hétköznapi emberek állnak, mint mi vagyunk. A műsort Köböl Anita vezeti, aki két év után tér vissza a képernyőre.

- Nagyon örülök a lehetőségnek, igazán testhezálló feladatot kaptam. Az elmúlt években is figyelemmel követtem a sztárvilág híreit, mostantól pedig én tájékoztathatom erről a nézőket nap, mint nap. – nyilatkozta Köböl Anita.

                          Red Carpet - Sztárok testközelben - március 7-től minden hétköznap este a TV2-n

_mg_0119.jpg

Szólj hozzá

Red Carpet tv/rádió Köböl Anita