2016. már 14.

Dupla ünnep és különleges produkciók a Család-barát magazinban

írta: budapest24
Dupla ünnep és különleges produkciók a Család-barát magazinban

A 2000. adását ünneplő magazinműsort rangos díjjal tüntették ki

Március 14-én hétfő délelőtt mérföldkőhöz érkezik az MTVA Család-barát magazinja: 10 óra 20 perctől a népszerű műsor 2000. epizódja kerül a Duna televízió képernyőjére. A műsor stábja a jubileumi adásra készülve kapta a hírt, hogy 2016 márciusában a közlekedés területén végzett újságírói tevékenységükért a Nemzeti Közlekedési Hatóság Elnöki Elismerésében részesülnek. A Család-barát 2015-2016-os évada eddig sem szűkölködött a díjakban: 2015 szeptemberében a Magyar Termék Nagydíj Sajtókövete Nívódíját, októberben a KNAUF Magyarország Energiahatékonysági Szemléletformálásért díját, decemberben pedig a Magyar Református Szeretetszolgálat „Jobb adni” elnevezésű díját nyerte el a műsor.

csalad-barat_fotokredit_mtva-zih_zsolt_2.JPG

„A napokban kapjuk meg ebben az évadban a negyedik elismerésünket. Ezek olyan visszajelzések, amelyek megerősítenek minket abban, hogy szükség van a munkánkra és hogy az általunk közvetített értékek fontosak nézőink számára is. A Házasság Hete országos programsorozathoz kapcsolódó tematikus adásainkat az alapvetően is magas nézettségünket jócskán meghaladva kísérték figyelemmel napról-napra a nézők” – mondta Gáspár Monika a Család-barát felelős szerkesztője.

A mintegy 3000 órányi adásidő alatt eddig több mint 16 ezer vendég fordult meg a Család-barát stúdiójában. A sztárvendégek és társ-műsorvezetők mellett a Család-barát számos alkalommal adott otthont rendhagyó eseményeknek, például már három pár esküdött örök hűséget egymásnak a műsor kamerái előtt.

csalad-barat_fotokredit_mtva-zih_zsolt_1.JPG

„A kezdetektől jelen vagyok a produkció életében, így nehéz kiemelni a legemlékezetesebb pillanatot, de vannak olyan momentumok, amelyekre az ember mindig szívesen emlékszik vissza.. 2010-ben például sikerült megtalálnunk egy kislányt a műsor segítségével, akit hetek óta hiába kerestek a szülei, az elmúlt évek alatt pedig több ifjú párt adtunk össze a Család-barátban. 2012 óta csaknem háromszáz népszerű művész családját sikerült a Család-barát Hétvégében bemutatnunk, bízva abban, hogy a család intézményét vonzóbbá tesszük a nézők számára. Mára pedig egy valódi nagycsaláddá nőtte ki magát a műsor, ahová minden vendégünk örömmel tér vissza, és ami a legfontosabb, valamennyien azt mondják, olyan, mintha valóban haza jönnének” – idézte fel Gáspár Monika a Család-barát adások emlékezetes pillanatait.

A jubileumi műsor vendége lesz Petrás Mária és unokái, Szolnoki Péter, a Bon-bon énekese és gyermekei, Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész és családja, a Família KFT. nagypapája, Baranyi László és unokája, St. Martin és fia , valamint Papadimitriu Athina és legkisebb lánya  Réka. A vendégek a jeles alkalomból olyan különleges produkciókkal lepik meg nézőnket, amelyeket idáig még sehol sem láthattak.

A Család-barát magazin 2000. adása március 14-én hétfőn 10:20-tól látható a Duna közszolgálati csatorna műsorán

Szólj hozzá

tv/rádió