2015. máj 30.

Súlyosan megsérült Pordán Petra

írta: budapest24
Súlyosan megsérült Pordán Petra

Három hónapig tart a gyógyulás

Súlyosan megsérült Pordán Petra a SportKlub Helló, Angyalok! című műsorának forgatásán. A csatorna legújabb „angyala” magát okolja, amiért izomrost szakadást szenvedett és várhatóan három hónap gyógyulás vár rá.

sportklub_angyalai-115.jpg

„A legutóbbi forgatáson a súlyemelést próbáltuk ki a csajokkal, alaposan bemelegítettünk, majd felkerültek a súlyok a rúdra, húsz kilót kellett kinyomnom” – mondta Petra, aki a forgatáson nem érzett semmi különöset. Este, lefekvés után tört rá a fájdalom, méghozzá elementáris erővel. „Szteroid injekciót és fájdalomcsillapítókat kaptam, de így sem tudtam napi 2-3 óránál többet aludni. Ez így ment több mint egy héten keresztül, napi 24 órában fájt a hátam. A sportorvos kineziológiai tapaszokat javasolt és kimondta, hogy izomrost szakadást szenvedtem. Szerencsére a tapaszok használnak, a kialakult ödéma is egyre kisebb, de valószínűleg még három hónap kell a teljes gyógyuláshoz” – magyarázta Petra, aki minden héten más sportággal ismerkedik Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura társaságában. Az angyalok eddig sem finomkodtak, odatették magukat, akár amerikai fociról, akár boxról volt szó, ám a sérülések eddig szerencsésen elkerülték a csinos kis csapatot. 

sportklub_angyalai-68.jpg

„Elképzelhető, hogy rosszul melegítettem be, de az is, hogy már korábban megsérült a hátam. Alapszinten hamarosan újrakezdhetem a sportolást, de úgy érzem, egy darabig nem leszek komoly ellenfél Tücsi és Laura számára” – mondta a SportKlub „angyala”.

Helló, Angyalok! minden szombaton 20 órától a SportKlub műsorán.
pordan_petra_2.png

Szólj hozzá

program tv/rádió