2015. aug 30.

Ezek az RTL KLUB őszi műsorai!

írta: budapest24
Ezek az RTL KLUB őszi műsorai!

Az RTL Klub az iskolakezdési nap előtt, már augusztus 31-én, hétfőn elindítja őszi programstruktúráját. Számos, vadonatúj műsorformátum mellett régi kedvencek új évadai is visszatérnek a nyári szabadságról.

121rtlrgb.jpg

A Fókusz az őszi évadtól, vagyis auguszus 31-től ismét a Híradó előtti sávban várja nézőit 17.20-tól. Ezt követi az RTL Híradó, majd hétköznaponként 18.55-től új játékokkal és játékosokkal érkezik az utóbbi évek egyik legkedveltebb vetélkedője, az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével.

Az esti blokkot az Éjjel-nappal Budapest vezeti fel hétköznaponként 20 órától, amit 21.20-tól a Barátok közt vált majd. Hétfőtől-péntekig, a késő esti sáv a sorozatoké lesz: jön a Dr. Csont hatodik, a Castle ötödik, a Szulejmán hatodik és a CSI: Helyszínelők kilencedik évada.

Visszatérnek az RTL közéleti műsorai is: kedd késő esténként, vagyis 23.20-kor a XXI. Század, szerdán pedig 23.25-kor a Házon kívül új riportanyagait láthatják a nézők. Csütörtökönként 23.30-kor a márkákról és a médiáról szóló Brandmánia című magazinműsor jelentkezik majd.

Szeptember első hétvégéjétől újra a showműsoroké lesz a főszerep az RTL Klubon. Szeptember 5-én, szombaton 20 órától egy speciális különkiadással tér vissza egy alkalomra a Gálvölgyi Show. 21 órától érkezik a csatorna vadonatúj csajozó showja, a Vigyél el!, melyben 30 szerelemre vágyó hölgynek mutat be egy-egy szingli pasit Istenes Bence. A következő héttől, vagyis szeptember 12-től, szombatonként 20 órától kezdődik majd a Vigyél el!, azt követően 21.15-től látható majd a Gyertek át szombat este! című late night show elemekkel megfűszerezett társasjáték Sebestyén Balázs vezetésével. Az USA-ból induló és számos más országban sikerrel futó game showban két csapat versenyez egymással, a csapatok három-három sztárból és egy-egy nézői játékosból állnak majd, akik az adásonkénti három millió forintos fődíjért szállnak majd harcba.

Szólj hozzá

tv/rádió