2015. sze 04.

Pordán Petráék Szicíliában pihenik ki az esküvőt

írta: budapest24
Pordán Petráék Szicíliában pihenik ki az esküvőt

Angyalokkal mulatott az ifjú pár

Pordán Petra és Balogh Tomi immáron feleségként és férjként mutatkoznak be Szicíliában. Egy nap pihenő és csomagolás után a frissen egybekelt fiatalok nászútra indultak, a nagy nap emlékét pedig soha nem feledik.

Az ifjú pár hölgy tagja azt mondja, hogy ha kislányként esküvőről álmodozott volna, akkor biztosan ilyen napra vágyott volna. Más kérdés, hogy pár évvel ezelőttig a csinos műsorvezetőnek eszébe sem jutott a házasság. „Meseszép volt minden, Domonyvölgyben, a gödöllői dombság közepén mondtuk ki az igent, csodálatos környezetben. A szabadban felállított kis kapu alatt házasodtunk össze, amerikai filmekben lát ilyesmit az ember. Mire a hintóval odaértünk, már mindenki elfoglalta a helyét. A ruhámat Léber Barbitól kaptam” – mesélte az újdonsült feleség. Nem sokáig maradtak ülve a vendégek: Petra és Tomi úgy válogatták össze a dalokat, hogy azok mindenkit megérintsenek.

„Cooky is segített, hogy jó hangulat legyen a lagzi alatt. Fél hétkor kapcsoltuk le a zenét, akkor még bőven táncoltak a vendégeink, mi reggel fél nyolcra értünk haza, őrületesen jól sikerült a buli. Természetesen meghívtam a SportKlubos lányokat is, akikkel együtt csináljuk a Helló, Angyalok! című műsort. Ott volt Aryee Claudia, vagyis Tücsi és Tóth Laura is, mindkettőjük ruhája vonzotta a tekinteteket. Imádjuk, hogy Tücsi mindig énekelni szeretne, de a mikrofonhoz nem jutott el” – nevette el magát Petra. Férjével nemcsak a rádiónál dolgoznak egy helyen, hanem a SportKlubnál is, hiszen Tomi az esti műsorban kommenteli a friss sporthíreket, Petra pedig a Helló, Angyalok! csinos különítményével próbál ki újabb és újabb sportokat. „Szicíliában nyugodt kikapcsolódásra vágyunk, ám a sportszeretetünk itt is megmutatkozik, biztosan kipróbálunk valamilyen extrém kalandot” – mondta Pordán Petra.

Szólj hozzá

bulvár