2014. nov 17.

Alufóliával kreppelte a haját tiniként Iszak Eszti

írta: budapest24
Alufóliával kreppelte a haját tiniként Iszak Eszti

Hétről hétre új szépségtippekkel áll elő a VIVA csinos műsorvezetője

Hogyan készíthetünk magunknak az aktuális trendeknek megfelelő frizurát vagy sminket néhány perc alatt? Hogyan lehetünk még stílusosabbak? Mit tegyünk, ha sportolni szeretnénk, de nem tudjuk, hogyan kezdjünk neki? Iszak Eszti a VIVA Tükröm, tükröm című új műsorában hétről hétre látványos videókon keresztül ad tanácsokat mindenkinek, a csinos műsorvezető tippjeit és kreatív megoldásait követve rengeteg újdonsággal ismerkedhetünk meg.

Szépségtippeket keresel, vagy szívesen feldobnád a napi rutinod egy-két izgalmas praktikával? Egészségesebb, sportosabb életmódra váltanál?  Iszak Eszti a segítségedre siet vadonatúj Tükröm, tükröm című műsorával, ahol ötleteket ad arra, hogyan alakítsd át smink-, haj- és bőrápolási szokásaidat, hogyan táplálkozz, vagy hogyan legyen több önbizalmad. Szépülj Esztivel kívülről és belülről is!

A műsor forgatása különleges hangulatban telik, hiszen egyedül állok a tükör előtt. Imádok újdonságokat kipróbálni, nagyon élvezem, hogy közben én magam is rengeteget tanulok és persze gyakorlok.” – mesélte a tökéletes stílusérzékkel rendelkező műsorvezető, aki elárulta, már tiniként is a szépségtippek rajongója volt.

A gimiben a barátnőimmel az ifjúsági magazinok minden szépségápolással kapcsolatos tanácsát kipróbáltuk, a mai napig emlékszem arra, amikor alumínium fóliával csavartuk be a hajunkat, hogy bekreppeljük.” – nosztalgiázott Eszti. „Gyerekkorukban már próbálgattam a sminkelést, az öcsémet is mindig szerettem volna kifesteni, de soha sem sikerült. Egyáltalán nem volt vevő a dologra, még akkor sem tudtam volna kisminkelni, ha előtte kikötözöm egy székhez.” – tette hozzá nevetve a VIVA sztárja, aki a forgatáson végre minden szépségápolással kapcsolatos vágyát kiélheti.

Külföldön már régóta hatalmas divatnak számítanak a do it yourself típusú tanácsadó videók, és saját tapasztalataimból tudom, hogy a magyar fiataloknak is óriási igényük van erre. Rengeteg szépségápolási és életvezetési tanácsot kérnek tőlem a Facebook és Instagram követőim, a Tükröm, tükröm című műsoron keresztül hétről hétre lehetőségem nyílik segíteni nekik, miközben saját magam is rengeteg újdonságot próbálok ki.” – mondta el Iszak Eszti.

A Tükröm, tükröm című műsor adásai hétről hétre nyomon követhetőek a vivatv.hu weboldalon, de a VIVA műsorán is rendszeresen találkozhatunk az epizódokkal.

Szólj hozzá

zene tv bulvár Iszak Eszti VivaTv tv/rádió