2014. nov 24.

Mr. Presidentet és Haddaway-t hozza el a Mikulás Törökbálintra

írta: budapest24
Mr. Presidentet és Haddaway-t hozza el a Mikulás Törökbálintra

Óriási bulit adnak a legnagyobb retro sztárok

December 6-án nappal családi programokat, este a retro legnagyobb nemzetközi sztárjainak fellépését hozza a Mikulás a törökbálinti Auchanba. A magyar fellépőkön túl (Groovehouse, Kozmix, UFO), eljön Mr. President, a Brooklyn Bounce és Haddaway is.

Brooklyn_Bounce.jpg

Mindenki imádta a ’90-es éveket, akik pedig még nem voltak elég idősek hozzá, hogy élvezzék, most belekóstolhatnak az ízébe. Az Auchan Korzó szervezésében a Santa loves the 90’s címet viselő, egész napos, ingyenes programsorozat délelőtt 10 órakor kezdődik. A családok szabadon válogathatnak a kézműves foglalkozások között, részt vehetnek retro meseolvasáson, játszhatnak a 80-as 90-es évek játékaival, vagy akár „korabeli” ruhákban is fotózkodhatnak. A felnőttek sem unatkoznak majd: lesz külön játszósarok apáknak - gombfocival, csocsóval és rugós focival -, de a kiállított retro autókat is el lehet vinni egy-egy körre.

A családi programok után megérkeznek az igazi bulipápák: a Törökbálinti Auchan parkolójában felállított sátorban Mr. President dobja le a partybombát. A  Coco Jambo mellett más megunhatatlan slágerek is garantálják a szűnni nem akaró dallamtapadást. További hangulatfelelősök között ott lesz Haddaway is, hogy az este még véletlenül se teljen el a Diszkópatkányok című filmből ismert What is Love nélkül.

Brooklyn Bounce is tiszteletét teszi az Auchan Korzó kivételes buliján, de nem mellesleg a magyar retrohelytartók is szép számban jelen lesznek. Az UFO és a Groovehouse mellett még egy valami biztosan lesz: Kozmix a házban. A mikulásozást DJ Dominique zárja le.

Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak, retro életérzés, csattogós lepke és régi diszkózenék, ingyenes buszjárat és fűtött sátor december 6-án a Törökbálinti Auchanban.

Santa_loves_90s.jpg

Szólj hozzá

zene bulvár UFO Groovehouse Haddaway Brooklyn Bounce Kozmix Mr. President