2014. dec 01.

Neked már van? Balaton Sound ON üzemmódon

írta: budapest24
Neked már van? Balaton Sound ON üzemmódon

Már lehet jegyet venni a Soundra

December 1-én 12 óra 1 perctől indul a 2015-ös MasterCard Balaton Sound jegyértékesítése – jelentették be a fesztivál szervezői. Jó hír, hogy az első 10.000 bérletet “early bird” áron, azaz 39.900 forintért lehet megvásárolni. A Sound július 9-12 között lesz Zamárdiban, a bérleteseket pedig egy nulladik nap is várja. 

 9311909.jpg

Megújult illetve bővült helyszínekkel, új szolgáltatásokkal és látványos programelemekkel készül a MasterCard Balaton Sound a 2015-ös évre, melyre 12.01-én 12:01-től lehet jegyet vásárolni. Mint ismeretes, a Sound bérletek már évek óta a kapunyitás előtt hetekkel elfogynak, ezért érdemes időben szert tenni rájuk, nem beszélve arról, hogy most az első tízezer jegyet olcsóbban is lehet megvásárolni.

9311931.jpg

A Sound megbízhatóan az elektronikus zenei színtér legnagyobb nemzetközi sztárjait sorakoztatja fel, s a szervezők már dolgoznak azon, hogy ez 2015-ben is így legyen. Ebből – az ígéretek szerint – hamarosan ízelítőt is kapunk, az azonban már bizonyos, hogy a tavaly átalakított rendezvényterület a Balaton vizére épülő új helyszínekkel bővül. Átalakulnak a fő programhelyszínek, a Party Aréna például 30-40%-kal nagyobb lesz és új helyre költözik, a Telekom Terasz pedig – ahol a fellépő sztárokkal lehet majd együtt partizni – teljesen új külsőt kap. Új programhelyszíneket is építenek a szervezők, így immár 30 zenei helyszín szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Bővül a szolgáltatások köre is. Egy helyre költözik az összes kemping és lesz egy ún. VIP kemping is, magasabb komfortfokozattal, extra szolgáltatásokkal, saját napozóstéggel bővítve.

9311952.jpg

Jegyek tehát már kaphatók fesztivaljegy.hu és a balatonsound.hu oldalakon illetve a honlapon felsorolt jegyirodákban.

 

Szólj hozzá

zene fesztivál program Balaton Sound Zamárdi