2014. dec 06.

Óriási siker: eddig 35 ezren kíváncsiak A Játékkészítőre

írta: budapest24
Óriási siker: eddig 35 ezren kíváncsiak  A Játékkészítőre

A hatalmas érdeklődés miatt két új előadást is beállítottak A Játékkészítő című pop-musical alkotói az eredetileg tervezett előadások mellé, így december 27-28-29-30-án napi háromszor, összesen 12 alkalommal kerül színre az új sikerdarab.

jatekkeszito-fokep-932x620.jpg

Óriási az érdeklődés az új magyar színházi szuperprodukciónak kikiáltott, A Játékkészítő című zenés akciómese iránt, az elmúlt három hónapban eddig összesen 35 ezer jegy kelt el rá. “Bár a Tüskecsarnok befogadóképessége 4000 fő, mi úgy alakítottuk ki a nézőteret, hogy mindenki élvezhesse a produkciót, ezért csak 3500 főt engedünk be egy alkalommal” – mesélte a darab producere, Illés Gabriella. Így tehát eddig 10 előadásnyi jegy kelt el. “Eredetileg tíz alkalmat terveztünk, de nem szeretnénk csalódást okozni azoknak, akik még érdeklődnek, ezért két további előadást is tartunk” – mondta a producer. Így december 27-dike és 30-dika között naponta háromszor, délelőtt 11-kor, 15-kor és 19-kor kerül színre a darab, a nemrég megnyílt budapesti Tüskecsarnokban.

Szólj hozzá

zene színház program Bereczki Zoltán Szabó Győző Alföldi Róbert Király Viktor Oroszlán Szonja Pokorny Lia Rakonczai Viktor Király Linda A Játékkészítő