2014. dec 09.

Fésűs Nellyék Afrikába vitték kislányukat

írta: AkosDmhd
Fésűs Nellyék Afrikába vitték kislányukat

Fésűs Nelly 6 hete hozta világra második kislányát, Elza Zorkát és máris bomba formában van. A gyönyörű anyuka sugárzik a boldogságtól. Jól érzi magát a bőrében. Van két csodálatos lánya és egy szerető párja, akikkel négytagú család lettek.

Nelly mindennapjait egyenlőre a babázás tölti ki. Elmondása szerint most főállású édesanya. Amit 12 éve, Csenge születésekor még nem mert, vagy nem tudott megcsinálni azt Elzánál már rutinosan intézi. A kislánya pedig nagyon hálás. Átalussza az éjszakát és nappal is csak akkor sir, ha enni szeretne.

„Nagyon jó kislányunk van – szól közbe a büszke édesapa, Vajtó Lajos - ezért nem is volt kérdés, hogy el merjünk-e indulni vele egy luxus wellness szállodába. Elza végig aludta az utat Felsőtárkányig. Nelly, mint aggodalmaskodó anyuka a fél lakást becsomagolta, az afrikai lakosztályt elfoglalva jött rá, hogy a szálloda mindennel készült, ami a kisgyermekes családnak szükséges.”

„Legutóbb, amikor Csengével és Lajossal wellness szállodában jártunk a kislányom még csüngött rajtunk, most viszont mint egy kis hölgy segitkezett nekem a pakolásban és a szállodában sem ő volt a középpontban, hanem kishúga. Cipelte magával mindenhová, többször majdnem összevesztek Lajossal, hogy kinek a kezében legyen a pici. Akkor viszont még ő is meglepődött, mikor megérkezett hozzájuk az igazi csoki Mikulás. Abban biztos vagyok, hogy Csenge már nem hisz a Mikulásban, de amikor meglátta Boubout a Bambara afrikai származású „Mikulását” nagyon elgondolkodott. A mozgalmas és élményekkel teli nap után Elza hamar kidőlt este, Lajos és Csenge pedig rögtön elszökött a dzsungel játszóházba és a Mátrix klubba X-boxozni– nevet Nelly, aki úgy érezte járt már neki az a pár nap, amit a magyar Afrikában tölthetett. – Elza születése óta nem sok időm maradt magamra. Nem vágyom nagy dolgokra, de egy kis lazítás jól jött. Mivel imádom Afrikát jobb helyre nem is hozhatott volna engem az uram. –mosolyog” 

Bár még csak 6 hetes Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislánya Elza Zorka, máris megismerkedett a nagy vízzel. Igaz még csak édesapja védő karjaiban, de már kis lábát a vízbe lógatva fürdőzött a hétvégén a Bambara Hotelben.

„Még korai fürdőzésről beszélni, de már megmutattuk a picinek milyen a misztikus barlang medence – meséli Nelly – remélem, hogy Csenge után Elza is imádni fogja a vizet. A nagyobbik lányomat fél éves korától szoktattuk vízhez, a picivel is tervezem, hogy babaúszásra fogunk járni”.

Szólj hozzá

bulvár Afrika Fésűs Nelly