2014. dec 09.

Online Music FM siker

írta: AkosDmhd
Online Music FM siker

Két kategóriában is díjazott lett a 89.5 Music FM „Az Év Honlapja” idei megmérettetésén. A több száz nevezett honlap közül a rádió weboldala hozta el a közönségdíjat, a legjobb applikációk kategóriában pedig különdíjjal jutalmazta a szakma a csatornát.    

Mintegy 300 pályázó mérettette meg magát az idei, „Az Év Honlapja” versenyen, az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, ahol két kategóriában is díjat hozott el a 89.5 Music FM. A fiatal felnőttek közt rendkívül népszerű csatorna honlapja kapta idén a verseny közönségdíját. A “mobil marketing megoldások” kategóriában pedig a szakma különdíját hozta el a rádió applikációja, mely a zsűri szerint “tökéletes megoldása egy rádiós applikációnak”. “A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetünk az on air szolgáltatás mellett az online megjelenések fejlesztésére. Köszönet azért, hogy a törekvéseinket a közönség és a szakma is egyaránt értékeli” – mondta Kiss Anikó, a 89.5 Music FM vezérigazgatója.

A HYPERLINK "http://www.musicfm.hu/"www.musicfm.hu - melynek havonta 1.2-1.5 millió egyedi látogatója van - a jelen funkciókkal és design-nal 2012 augusztusában, az applikáció 2013 júliusában indult. Mindkét felület - a megjelenés es a funkciók is - Soós Edwin, a 89.5 Music FM korábbi kreatív vezetője ötlete alapján és irányítása mellett készültek, Bácskai Balázs (Kurioz Kft.) kivitelezésében, Hernádi Tamás, Rusznyák Gábor, Plesoczky István, Gesztelyi Olivér és Nagy Attila közreműködésével.

A weboldal és az applikáció naprakész tartalmáért Héjja Anett, a 89.5 Music Fm online főszerkesztője felel.

92005_b6c666c2c5.jpg

Szólj hozzá

zene tv Music FM tv/rádió