2014. dec 17.

Ákos fellép a STRANDon … és a VOLTon is

írta: budapest24
Ákos fellép a STRANDon … és a VOLTon is

Bejelentették a szervezők a jövő évi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál első hazai fellépőit, köztük Ákost, aki a STRAND történetében először lép fel a Petőfi Rádió és VOLT Produkció közös fesztiválján. Visszatérő vendégként jön viszont a VOLTra, a rajongók nagy örömére. A STRAND jövőre augusztus 19. és 22. között  lesz – most is – Zamárdiban, a VOLT pedig július 1-2-3-4-én várja látogatóit.

1.jpg
“A STRANDot az elmúlt években csak távolról figyeltem, a szervezőkkel azonban régóta dolgozom együtt és örömmel mondtam igent a felkérésüknek”– mondta el Ákos, aki a nagysikerű dupla Aréna koncert után a jövő évi fellépések közül elsőként a STRANDos és VOLTos koncertjét jelentette be.

Több visszatérő vendége is lesz a STRANDnak, olyanok, akik idén nagy sikerrel koncerteztek Zamárdiban. Érkezik a Punnany Massif, a Brains, a Kiscsillag, a The Carbonfools, a Supernem, az idei Nagy-Szín-Pad győztes Mary Popkids, Odett, Szabó Balázs Bandája és a Halott Pénz.

akos_aki_05.jpg

A VOLT szervezői korábban már több nevet is bejelentettek, közük John Newman, Parov Stelar, Rise Against, Motörhead és a Parkway Drive már biztos fellép Sopronban.

Szólj hozzá

fesztivál program Ákos Szabó Balázs Bandája Kiscsillag Punnany Massif Zamárdi Parov Stelar Halott Pénz Supernem Odett Brains The Carbonfools John Newman Mary Popkids STRAND2015 VOLT2015