2014. dec 17.

Amy Schumer lesz az MTV Movie Awards házigazdája

írta: budapest24
Amy Schumer lesz az MTV Movie Awards házigazdája

Az MTV-n idén is figyelemmel kísérhetjük az év egyik legnagyobb filmes eseményét, az MTV Movie Awards gálát, amelyen a legjobb filmeket díjazzák. A Movie Awardson 2015. április 12-én a közönség dönt, sőt a show házigazdája, Amy Schumer idén a nyerteseket a közösség médián keresztül hirdeti ki.

 amyschumer_mtv_movie_awards.jpg

2015. április 12-én minden szem Hollywoodra szegeződik majd: az MTV Movie Awards díjátadó gála helyszíne a Los Angeles-i Nokia Theatre lesz, ahol formabontó show keretében osztják ki az Arany Popcorn szobrocskákat. Amy Schumer a történelem első házigazdája, aki páratlan módon, az MTV social media platformjain keresztül jelenti majd be a filmes esemény díjazottjait.

A csípős humorral, és éles meglátásokkal rendelkező Amy Schumer a mai humorista szakma egyik leggyorsabban fejlődő tehetsége, a Comedy Centralon futó, Emmy-díjas “Inside Amy Schumer” című sorozat ötletgazdája, főszereplője, írója és producere is egyben. A komika 2015 júliusában újra mozivászonra lép a Trainwreck című filmben, amelyet Judd Apatow-val közösen készítettek.

 amy-schumer.jpg

Az MTV Movie Awards gálán az elmúlt év legjobb filmjei és népszerű sztárjai mellett kiosztanak számos különleges és extravagáns díjat is, sőt korábban sosem látott jeleneteket is láthatunk a legjobban várt 2015-ös nyári filmekből. A díjátadót élőben közvetíti az MTV globális hálózatának több mint 60 TV és 200 digitális csatornája, amelyeken keresztül több mint fél milliárd háztartásban láthatják világszerte.

MTV Movie Awards 2015. április 12. vasárnap élőben a Los Angeles-i Nokia Theatre-ből

Szólj hozzá

zene tv külföld MTV tv/rádió