2014. dec 17.

Összefogásra bíztat Iszak Eszti

írta: budapest24
Összefogásra bíztat Iszak Eszti

Ötgyerekes családnak segítettek a VIVA sztárjai

A szeretet ünnepéhez közeledve a VIVA idén is kiveszi részét a jótékonyságból, a csatorna hazai sztárok segítségével ajándékozza meg a rászorulókat. A televízió karácsonyi kezdeményezéséhez Iszak Eszti és RandomMarci mellett többek között olyan hírességek csatlakoztak, mint Dér Heni, Dudás Miki, Fluor, Diaz, Eckü és Mentha. 

derheni_randommarci_bevasarolt.jpg

 A karácsony egyik legfontosabb üzenete, hogy szeretettel forduljunk egymás felé, és ha tehetjük, lepjük meg a rászorulókat egy kis gondoskodással, kedvességgel. A VIVA különleges összefogással teszi szebbé az idei ünnepeket, arra bíztatva nézőit, hogy segítsenek a közvetlen környezetükben élőknek. Az ajándékozásban hazánk népszerű sztárjai is az élen járnak: Dér Heni bevásárolt az ünnepekre egy idős néninek, Fluor, Diaz, Eckü és Mentha beteg gyerekeknek vitt ajándékot, Iszak Eszti és Dudás Miki pedig egy többgyermekes családot látogatott meg, ahol a kajakozó kisfiú egy evezőlapátot is kapott a világbajnok sportolótól.

 derheni_segit.jpg

Dér Heni és RandomMarci a közelében lakó idős hölgyet lepte meg karácsony alkalmából. „A karácsony nem attól karácsony, hogy drága ajándékokat vásárolunk, hanem attól, hogy szeretettel és törődéssel fordulunk egymás felé.  Én a szomszéd idős néninek vásároltam be az ünnepek előtt – fantasztikus érzés volt látni a boldogságot a szemében.”- mondta az énekesnő, aki saját karácsonyi szokásairól is mesélt. „Vajdaságban élő szüleimmel töltöm a szentestét, nagyon fontos számomra, hogy ilyenkor az egész család együtt ünnepeljen. Minden karácsonykor saját kézzel készített apróságokkal örvendeztetem meg a családtagjaimat, amelyekben benne van szívem-lelkem. A legkisebb figyelmesség is képes szebbé varázsolni az életet.” – tette hozzá Heni, akinek a napokban jelent meg legújabb szólóalbuma.

 fluor_tomi_es_uj_baratja.jpeg

Fluor, Diaz, Eckü és Mentha egy őrbottyáni állatmenhelyen jártak. „Karácsony alkalmából a Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítványhoz látogattunk el, ahol Down-kóros gyerekekkel találkoztunk és átadtuk számukra a fenyőfa alá szánt ajándékokat. Megható volt látni, hogy mennyi szeretet van ezekben a kicsikben, és hogy milyen jól kijöttek az itt élő kutyákkal, pónikkal és lovakkal. Az állatmenhely barátságos lakóit szintén megleptünk kutyaeledellel és takarmánnyal - annyira szeretni valóak voltak, hogy komolyan fontolóra vettük, hogy legalább névlegesen örökbe fogadjunk néhányat közülük.” – árulta el Fluor Tomi.

 fluor_tomiek_gyerekekkel.jpeg

Curtis és Dynamic a Cseppkő utcai óvodásoknak, Iszak Eszti és Dudás Miki egy ötgyermekes családnak vitt ruhákat és karácsonyi ajándékokat. „Karácsony közeledtével nagyon fontos, hogy még jobban figyeljünk egymásra és ha tehetjük, segítsünk az arra rászorulókon. Mi egy nagyon nehéz körülmények között élő ötgyermekes családhoz látogattunk el, akik nem engedhették meg maguknak a drága ajándékokat. A családban hárman is kajakoznak, ezért nagyon örültek Mikinek, aki egy evezőlapáttal lepte meg a legkisebb fiút. Márkót annyira boldoggá tette az ajándék, hogy aznap este vele is aludt. A  kislány egy új dzsúdó ruhát kapott, csodálatos és megható volt látni az örömet a kis arcokon.” – mesélte Eszti.  

iszakeszti_dudasmiki_segit.jpg 

Hogyan ünnepelnek a leghíresebb hazai sztárok? Mi kerül a karácsonyi asztalra? Melyek voltak a legemlékezetesebb meglepetéseik? Kiderül a VIVA Karácsonyban december 20-án, ahol ünnepi szokásairól mesél Hien, Bogi, Odett, Dér Heni, Lendvai Lilla, Cooky, Dudás Miki, Király Viktor, Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta, Fluor és Diaz, Eckü és Mentha, Dynamic és Curtis, valamint az Animal Cannibals.

A hazai sztárok már megmutatták, hogy teszik szebbé mások karácsonyát, most a nézőkön a sor, hogy segítsenek a közvetlen környeztükben élő rászorulókon. Ha van ötleted, hogyan okozz örömet másoknak, valósítsd meg, készíts róla felvételt, és küldd el a VIVA-nak Facebook üzenetben, vagy #vivakaracsony hashtaggel töltsd fel az Instagramra december 31-ig. A legkedvesebb felvételek készítőit a csatorna izgalmas meglepetésekkel jutalmazza. Fogjunk össze és segítsünk, hogy mindenkinek szép lehessen ez a karácsony!

VIVA Karácsony – Karácsonyi különkiadás december 20-án (szombaton) 11 órától, ismétlés vasárnap 16.00-tól

Szólj hozzá

tv karácsony Fluor Tomi Eckü Diaz Mentha Dér Heni Iszak Eszti VivaTv RandomMarci tv/rádió