2014. dec 17.

Ünnepi gasztrotipp: Izgalmas, gyümölcsös ízkombinációk az asztalra

írta: budapest24
Ünnepi gasztrotipp: Izgalmas, gyümölcsös ízkombinációk az asztalra

Tegyük változatosabbá gyümölcslevekkel a karácsonyi vacsorát!

A karácsonyi időszak a nagy családi összejövetelek, közös étkezések ideje. Ilyenkor a gyomornak igencsak megterhelő ételek kerülnek asztalra, amelyeket nem árt, ha ellensúlyozunk finom gyümölcslevekkel.

 

karacsonyi_vacsora_1_.jpg

Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor összeáll egy háziasszony fejében a karácsonyi menü. Azonban a kihagyhatatlan halászlé, a hagyományos töltött káposzta, a különféle ponty- és pulykafogások, valamint a mákos bejgli alkotta ünnepi vacsora mellé remek ötlet hazai gyümölcsökből készült, 100%-os gyümölcslevet tálalni, amelyek ráadásul nagyszerűen kiegészíthetik az olyan gyümölcsös étkeket is, mint a narancsos kacsa vagy a sült alma. A Rauch Happy Day huszonnégy íze közül bármelyik az egész család kedvencévé válhat az ünnepek alatt is, kezdve a hagyományosabb almától az egzotikus mangóig vagy pink grapefruitig. 

garden_fruits_1_.jpg

Tipp: Ha igazán különleges ízekkel szeretnénk meglepni szeretteinket, akkor válasszuk a Happy Day Garden fruits három új és különleges ízét: az alma-szilva gyümölcslé 75% almából és 25% szilvából készül, míg az alma-körtéhez 80% almát és 20% körtét dolgoznak fel, az alma-bodza ízű gyümölcslé pedig 100% almaléből készül bodzavirág kivonattal.

Az ízletes magyar almából készült gyümölcslevek amellett, hogy kiválóan passzolnak a hagyományos karácsonyi menükhöz, finom alapanyagul szolgálhatnak az ünnepi fahéjas-almás gyümölcslevesekhez is.

karacsonyi_vacsora_2_.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

étel egészség karácsony