2014. dec 19.

Szilveszterezzen a Vígszínházban!

írta: budapest24
Szilveszterezzen a Vígszínházban!

Feledhetetlen este, garantált szórakozás, nyereményeső!

Tudja már hol tölti a szilvesztert? Ha nem, akkor jöjjön el a Vígszínházba! Egy különleges, meglepetésekkel teli, feledhetetlen és megismételhetetlen estére vágyik? 

Ha igen, akkor jöjjön el a Vígszínházba!

vig_szilveszter_molino_4320x6320_levil-page-001_medium_.jpg


December 31-én este 17.30-kor és 21.00-kor egy mindent elsöprő vígjátékot láthat,  A revizort.

Sziporkázó humor, bravúros színészi játék, jó hangulat és egy kihagyhatatlan lehetőség... Mindez együtt, az év utolsó estéjén a Vígben.

Az előadások végén tombolasorsolást rendezünk, ahol vígszínházi jegyeket és bérleteket nyerhetnek. A tombola fődíja pedig egy exkluzív vacsora a színház igazgatónőjével, Eszenyi Enikővel. A tombola után aranyjegy esővel búcsúzunk az óévtől, ahol újabb nyeremények várják.

Szilveszterkor abban is segítünk, hogy megszabaduljon rossz szokásaitól és tiszta lappal kezdje az Új évet: írja le nálunk az újévi Vígfogadalom-falra a fogadalmait, vagy jókívánságait, és a legjobbakat közzétesszük a Facebook oldalunkon.

Lépjünk át együtt az újévbe, bulizzon velünk szilveszterkor!

A revizor: A kitűnő vígszínházi előadás a közönség szeretetén túl számos pozitív kritikát és szakmai elismerést kapott:

Négy kategóriában jelölték a Színikritikusok díjára, és megkapta a  legjobb díszletnek járó díjat.  Nagy sikerrel szerepelt az előadás a 22. Pilseni Nemzetközi Színházi Fesztiválon, és itthon a Kortárs Drámafesztiválon.

Ebben a hihetetlenül szellemes előadásban többek között Hegedűs D. Géza, Járó Zsuzsa, Lengyel Tamás, Józan László, Hevér Gábor fergeteges játékát élvezheti a közönség.

vig_szilveszter_14_revizor1.jpg

További részletek az előadásról itt! : 

Tombola: A délutáni, és az esti előadások után A revizor társulata fogja kisorsolni a szerencsés nézők számára a fődíjat, és a további nyereményeket, melyek között vígszínházi bérletek is szerepelnek. És még nincs vége, mert az „Aranyjegy-eső” is izgalmas játékra, színházjegy-kedvezményekre ad lehetőséget. 

Vígfogadalom-fal: a Vígszínház patinás épületében elhelyezett tablókra mindenki felírhatja újévi fogadalmát, kívánságát! A legfrappánsabb, legviccesebb, legszebb üzeneteket a Vígszínház facebook oldalán közzétesszük.

További infomációk itt! 

Szólj hozzá

színház program Vígszínház Eszenyi Enikő