2014. dec 20.

Magyarországot, madártávlatból

írta: budapest24
Magyarországot, madártávlatból

Drónokkal forgatott természetfilmet ad az OzoneNetwork karácsonyra

Idén karácsonykor különleges premierrel készül az OzoneNetwork TV: egyedülállóan látványos, saját gyártású, drónnal forgatott dokumentumfilm-sorozat kerül az ünnepi műsorpalettára.

mo_madartavlatbol_1.jpg

Hazánk „zöld csatornája” lelkes támogatója az innovációknak. Az országban elsőként állította fel hipermodern 3D virtuális stúdióit, és szintén először forgatott 4K-s egész estés filmet. Idei nagy dobása pedig szülőföldünket mutatja be úgy, ahogy talán még sosem láttuk.

forgatas_dron.JPG

A Magyarország madártávlatból az első, szinte csak drónokkal forgatott dokumentumfilm-sorozat hazánk történelmében. A négy részes (4x50 perces), HD-ben rögzített széria a Balaton-felvidék, Pécs-Baranya, Eger-Bükk, valamint Budapest tájait, nevezetességeit mutatja be egyedülálló szemszögből, informatívan, mégis szórakoztatóan. 

mo_madartavlatbol_2.jpg

A premier szerves részét képezi az OzoneNetwork TV ünnepi műsorfolyamának, ahol december 22. és január 2. között a csatorna legjobb madártávlatból forgatott, vásárolt tartalmai is műsorra kerülnek. Mint azt a műsorszerkesztők elmondták, a „madártávlatos” dokumentumfilmek (Európa-, Dél-Afrika-, Egyesült Államok-, A világ madártávlatból) segítségével szinte az egész bolygót bemutatták már, és ezek a műsorok kiemelt sikerrel futnak, általában megduplázva, de olyakor megháromszorozva az átlagnézettséget. A hazai változat a csatorna vezetői szerint annyira látványos lett, hogy még műsorra sem tűzték, máris megkezdték a következő epizódok forgatásának előkészületeit. 

mo_madartavlatbol_3.jpg

A Magyarország madártávlatból karácsony első és második napján, este 8 után láthatják az érdeklődők dupla epizódokkal. A sorozat online is elérhető lesz, az Origo.hu hírportálon. A dokumentumfilm trailerét itt lehet megnézni. 

Szólj hozzá

tv OzoneNetwork tv/rádió