2015. jan 06.

Újra rendel a Luxusdoki

írta: budapest24
Újra rendel a Luxusdoki

A sikersorozat negyedik évada januártól a Universal Channel műsorán

Hank Lawson, Hamptons önjelölt orvosa továbbra is megoldásokat keres az elit közösség kórházi vészhelyzeteire. Ezúttal azonban a gazdagok és szépek problémáin kívül magánéleti és üzleti krízishelyzetekkel is kénytelen szembenézni.  A negyedik évad újabb fordulatos orvosi eseteket és bizarr pácienseket tartogat, valamint betekintést enged egy egyre inkább elharapódzó családi drámába is, amely akár végzetes következményekkel is zárulhat. 

luxusdoki_6.jpg

A Universal Channel sikersorozatának legújabb szériájában Hank élete 180 fokos fordulatot vesz, mikor se veled se nélküled barátnője Jill úgy dönt, hogy végleg eldönti kapcsolatuk jövőjét, és elhagyja Hamptonst. Azonban nem csak magánélete, de a luxusdoki magánpraxisa is a krízis határán van. A Hank és testvére, Evan közti kibékíthetetlen üzleti érdekellentétre látszólag nincs orvosság. Vajon Divya, Hank asszisztense és a Lawson testvérek apja meg tudja akadályozni a vállalkozás szétválását és a testvérek végleges szembefordulását? A bonyodalmak közepette természetesen újabb elképesztő páciensek is feltűnnek, köztük egy beépített drogügynök, egy pop sztár és egy kerítőnő is. 

A negyedik évadban az írók a magán- és közélet közti érzékeny egyensúlyra helyezik a hangsúlyt, valamint arra, hogy a központi szereplőkhöz közel álló karakterek hogyan kénytelenek a pattanásig feszült helyzethez alkalmazkodni. 

Luxusdoki – 4. évad dupla epizódokkal január 9-től a Universal Channel műsorán!

luxusdoki_1.jpg

 

Szólj hozzá

tv Universal Channel tv/rádió