2015. jan 18.

Indítsd a napodat ezzel!

írta: budapest24
Indítsd a napodat ezzel!

Változatosabb napindítás a Gluténmentes Nestlé Corn Flakes-szel

Innovációval kezdi az évet a Nestlé Gabonapelyhek. A már jól ismert reggelizőpelyhek mellett megjelent a Gluténmentes Nestlé Corn Flakes, áttörést elérve ezzel a gluténmentes gabonatermékek területén.
rrrrr1111.jpg
 

Így kezdheted teljesen a reggelt lisztérzékenyként is

Sokszínűbbé vált a Nestlé gabonapehely palettája az új Gluténmentes Corn Flakesszel, amely egy újabb lehetőséget nyújt arra, hogy kiegyensúlyozttan kezdhessük a napot. A receptúra fejlesztése után a Nestlé Corn Flakes változatlan tápértékkel és ízzel, glutén nélkül* járul hozzá a  változatos és kiegyensúlyozott étrendhez, hiszen a megfelelő reggeli tápanyagbevitel kiemelten fontos, különösen a kisgyermekek és a fiatalok számára.
Egy adag (30 gramm) Nestlé Corn Flakes 125 ml zsírszegény tejjel fogyasztva tartalmazza a napi ajánlott bevitel 45%-át B2 vitaminból, valamint 30%-át B6-vitaminból és folsavból. „Habár a gluténérzékenység jelenleg az emberek kis százalékát érinti hazánkban, fontos, hogy ők is egy teljesebb, ízében és tápértékében is kiegyensúlyozott gabonapelyhet választhassanak reggelire speciális igényüknek megfelelően” – mondja Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusa, aki hozzátette, hogy a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához.
 
* az előírásoknak megfelelően
 
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft
 
Szólj hozzá

étel