2015. jan 20.

Bruno Mars-szal tört világhírre és a Class40 élére Mark Ronson

írta: budapest24
Bruno Mars-szal tört világhírre és a Class40 élére Mark Ronson

Bruno Mars újra az élen – Mark Ronsonnal közösen készített Uptown Funk című dala a legtöbbet hallgatott sláger, amely első helyen végzett a Class40-ben és egyben a hét nyertese lett a piacvezető rádió listáján. Hasonló sikerekben reménykedhet The Avener, akinek Fade Out Lines című felvétele a 30. helyen debütált, a magyar előadók közül pedig a Hooligans a legnépszerűbb. 

 

 bruno_mars_mark_ronson_uptown_funk.jpg

Aranyérmes lett Mark Ronson világhírű angol DJ legújabb dala, amelyben a Grammy-díjas amerikai Bruno Mars énekel. Ronson korábban olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Adele, Amy Winehouse, Paul McCartney vagy éppen Robbie Williams. A Bruno Marssal közösen készített Uptown Funk 14 helyet javítva első helyre ugrott a Class40 slágerlistán, nem véletlenül, hiszen a dal a legszürkébb januári napokon is garantáltan jókedvre derít.

uptown_funk.jpg

A héten debütált The Avener Fade Out Lines című felvétele, amely máris a 30. helyen áll a leghallgatottabb rádió toplistáján. A francia deep house és electro zenei producer első felvétele a Fade Out Line című dal átirata, amelyet a szerző az eredeti Phoebe Killdeer & The Short Straws név alatt jelentetett meg. A sláger Németországban, Franciaországban és Olaszországban is hatalmas sikereket ért el, most pedig hazánkban indult hódító útjára – biztosak lehetünk benne, hogy egyre magasabb pozícióba kerül.

uptown_funk_mark_ronson_bruno_mars.jpg

A magyar előadók közül a Hooligans Paradicsom című slágere a legnépszerűbb, amelyből az együttes legújabb, Társasjáték című lemezére Lofti Begi készített ütős remixet. A magyar pop-rock együttes legújabb felvétele megjelenése óta folyamatos sikereket ér el: a héten további két helyet javított a Class40 slágerlistáján, ezzel pedig bekerült az 5. leggyakrabban játszott dal közé.

 

Szólj hozzá

zene tv Bruno Mars Class FM tv/rádió