2015. jan 20.

Ismét milliókat oszt szét oktatási célból a LogMeIn

írta: budapest24
Ismét milliókat oszt szét oktatási célból a LogMeIn

Számítástechnikai és matematikai képzéseket támogat pályázatával a magyar cég

Milliós pályázatot írt ki fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának támogatására a LogMeIn. Az egyik legsikeresebb magyar startup cég 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel segíti azon programokat, amelyek célja egybeesik saját alapértékeikkel, mint például a jövő munkaerőpiacának erősítése vagy a nehéz körülmények között élő tehetségek felkarolása. A 700 munkatárssal büszkélkedő szoftverfejlesztő vállalat felhívására március 30-ig várják a jelentkezőket.

lmi_logo_final.png

2015-ben is támogatja a magyar fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatását a LogMeIn. Az egyik legnagyobb karriert befutó hazai startup vállalkozás ismételten pályázatot írt ki olyan tehetséggondozási programok, továbbképzések, táborok vagy hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatásának támogatására, amelyek alapelvei megegyeznek a vállalat küldetésével. Ugyanis a szoftverfejlesztő cég idei pályázatával is azért küzd, hogy tovább építsék Magyarország szellemi tőkéjét, erősítsék a jövő munkaerőpiacát és elősegítsék a társadalmi mobilitást.

tavalyi_nyertes_projekt_c3_archivum_1_.jpg

A pályázati felhívásra március 30-ig várják a magánalapítványok és egyéb civil szervezetek részletesen kidolgozott tehetséggondozási, oktatási vagy továbbképzési programját. Az elnyerhető támogatás összege legalább 100 ezer és legfeljebb 1 millió forint.

tavalyi_nyertes_projekt_c3_archivum_2_.jpg

További információ itt! 

Szólj hozzá