2015. jan 30.

A VIVA-tól kapta első zenei díját a Wellhello

írta: budapest24
A VIVA-tól kapta első zenei díját a Wellhello

A februári VIVA PUSH pedig Radics Gigitől a „Bolond ez a város”

Díjat kapott a Wellhello - Fluor és Diaz kő-papír-ollóval döntötték el, kihez kerüljön az Arany Triangulum. A formáció tagjai a VIVA-tól kapták a legjobbaknak járó szobrocskát, hiszen Rakpart című daluk első helyezett lett a Chart Show slágerlistáján. A februári VIVA PUSH Radics Gigi és újdonsága, a „Bolond ez a város”.

gigi-push.jpg

A VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a legmenőbb magyar és nemzetközi előadók, a hazai első helyezetteknek pedig díjat ad a fiatalok kedvenc zenecsatornája. Az Arany Triangulumot most a Wellhello érdemelte ki. A népszerű zenei formáció nevéhez egy ismerős adott ötletet. „A név az egyik haverunktól jött, aki amikor jó csajokat látott, azt mondta: „ohh, wellhello”…” – árulta el nevetve Fluor Tomi, aki a dalok születéséről is mesélt. „Tavasszal lementünk a Balatonra alkotói táborba, ott született a „Rakpart”, az „Apuveddmeg”,és a „Később már” is.”

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy megnyertük a VIVA Triangulum díjat, kő-papír-olló játékkal döntöttük el, hogy Diazhoz vagy hozzám kerüljön - végül az én polcomon landolt. Jó érzés, hogy hónapok óta a slágerlisták élén szerepel az első dalunk, itt az alkalom, hogy még jobban bizonyítsunk. Február végén, március elején jelenik meg az új kislemezünk és a hozzá készült klip, utána pedig országos turnéra indulunk.” – mondta Fluor, aki azt is elárulta, a koncerteken olyan régebbi dalok is elhangzanak majd újragondolva, mint Diaztól a „Nélküled” vagy saját sikere a „Képkockák”. 

wellhello_iszakeszti_viva.jpg

A VIVA PUSH februárban Radics Gigi klipje a „Bolond ez a város”, amelyet Gráf Péter rendezett. A fiatalok legnézettebb zenecsatornája minden hónapban bemutatja kedvenc új hazai klipjét, amelyet izgalmas háttérinfókkal fűszerez meg - így hozzájárulva, hogy még szélesebb körben tegye ismertté a videót. A kezdeményezés olyan hazai formációkat indított el a népszerűség útján, mint a StadiumX, a Vekonyz és a Rendespénz, nemzetközi fronton pedig az MTV PUSH alatt olyan előadókat támogatott, mint John Newman, Lorde vagy éppen Sam Smith. 

wellhello_viva_chartshow.jpg

A vidám, pozitív hangulatú videóban Radics Gigi új oldalát mutatja meg, hiszen ő maga is bizonyítja tánctudását. A jelenleg Los Angelesben pihenő énekesnő kitörő örömmel fogadta a hírt. „Nagyon szeretem a VIVA-t, szuper élmények kötődnek hozzá, megtisztelő hogy az én dalom lett a csatorna kedvence februárban.” – mondta Gigi, akinek az utóbbi időben nem igazán volt alkalma kipihenni magát. Most több hetes vakációját tölti szüleivel és testvérével Amerikában, ahol nyelvet is tanul és persze rendszeresen sportol. „Los Angelesben rengeteg különleges és érdekes emberrel találkozom, a Venice Beachen futva gyakran eszembe jut, hogy ez a hely még bolondabb, mint Budapest, ahol a klip készült.” – nevetett a csinos énekesnő.  

Szólj hozzá

zene tv bulvár Radics Gigi Fluor Tomi Diaz VivaTv Wellhello tv/rádió