2015. feb 14.

Szerelmes tinik és randizó szuperhősök

írta: budapest24
Szerelmes tinik és randizó szuperhősök

Különleges Valentin napi maraton a Nickelodeonon

Plátói szerelmek, fellángoló érzelmek és különleges randevúk – trendi szerelmespárok, cool randik és menő együttesek várják Valentin napon a Nickelodeon rajongóit. Hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornája a V, mint Viktória, az iCarly, a Big Time Rush, a Hathaway kísértelak, a Marvin, Marvin és a Thunderman család szerelmes epizódjaiból készült maratonnal szórakoztatja a család minden tagját. A különleges Valentin-napi maraton során kiderül, hogyan élik meg a szerelmet a sikersorozatok szereplői.

A menő hollywoodi gimi diákjainak életét teljesen összezavarja a szerelem. A gyönyörű hangjáról és sötét humoráról híres Jade a gimi legjobb pasijával: Beck-kel randizik. A szerelmespár a „Legrosszabb páros” című színdarab előadására készül, a darabot próbálva azonban egyre inkább magukra ismernek, ami kapcsolatuk válságához vezet. Vajon kibírja szerelmük az újabb megpróbáltatásokat? 

nick_valentin_maraton.JPG

Carly, a vadóc szőkéség hamar az internet sztárjává vált barátaival: Sammel és Freddievel közösen forgatott sorozatával. A hirtelen jött hírnév mellett a csapatnak azonban egy új kihívással kell megküzdenie: Sam menthetetlenül beleszeret egy srácba, és a szerelmes pár minden szabad idejét közösen tölti. Amikor a kapcsolat közös műsorokra is hatást gyakorol, Carly és Freddie rájön, hogy tenniük kell valamit…

A tinilányok kedvencének számító, jóképű és tehetséges fiúbanda: a Big Time Rush tagjainak életét teljesen felbolygatja a szerelem, hiszen az összes srác egyetlen gyönyörű lány után fut, ami a zenekar életében komoly bonyodalmakhoz vezet. Kendall határozottságával, Logan agyafúrtságával, Carlos poénjaival, James pedig ellenállhatatlan vonzerejével próbálja meghódítani a lányt, a versengés azonban komoly bonyodalmakat okoz a zenekar életében.

 

 

A Nickelodeon Valentin napi műsorában a V, mint Viktória, az iCarly és a Big Time Rush szerelemmel teli kalandjai mellett többek között a Hathaway kísértetlek, a Thunderman család és a Marvin, Marvin című  sorozatokból is különleges Valentin napi epizódok lesznek láthatók a csatornán.

Valentin napi maraton február 14-én, szombaton 12:05-től a Nickelodeonon!

 

Szólj hozzá