2015. feb 18.

Bozsek Márk és új szerelme, Anna együtt jótékonykodnak!

írta: budapest24
Bozsek Márk és új szerelme, Anna együtt jótékonykodnak!

Bozsek Márk és kedvese, Anna jótékony eseményen vettek részt. A B4 Fitness exkluzív helyszínén tartották a "Higgy az álmaidban, higgy Magadban!" kampány bemutatását, melynek keretein belül sztársportolók, média-személyiségek felajánlottak valamilyen személyükhöz kapcsolódó, számukra kedves tárgyat árverésre, és az ebből befolyt össze​g a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai, onkológiai részlegét illeti, hogy a súlyosan beteg gyermekeknek segítsen saját céljaik elérésében.

unnamed_15.jpgBozsek Márk és szíve választottja nem egyszer részt vettek már jótékony eseményen, de ez a kampány most számukra is kiemelt fontossággal bír. „A beteg kicsiknek ugyanúgy vannak céljaik, álmaik, mint egészséges társaiknak, és a célok, álmok nagyban segítenek a betegség leküzdésében. A mi felelősségünk is, hogy ez megtörténjen. Arra bíztatom embertársaimat, hogy fordítsanak figyelmet az ilyen jellegű problémákra, és lehetőség szerint segítsenek!”

Márk egy számára rendkívül kedves, szinte ikonikussá vált fehér gitárt ajánlott fel, mellyel nagyon sok fellépésen és műsorban láthattuk már. Stylist kedvese pedig egy saját kreációt adott a jeles eseményre. 

img_1541.jpg

Több híresség is fontosnak tartotta, hogy részt vegyen az eseményen, és a felajánlásban, így jelen volt többek között Sipos Peti, Erdei Zsolt, Növényi Norbert, Czanik Balázs, Bunyós Pityu, Pintér Adrienn Ada, Csisztu Zsuzsa, Szűcs Gabi vagy akár Gerendás Péter.

img_1516.jpg

Szólj hozzá

bulvár