2015. már 12.

Már dolgoznak a Jurassic World és a Halálos iramban folytatásán

írta: budapest24
Már dolgoznak a Jurassic World és a Halálos iramban folytatásán

Manapság nem divat önálló szuperprodukciókban gondolkozni, a nagy stúdiók eleve legalább  trilógiákat terveznek. Így aztán nem csoda, hogy még be sem mutatták a Jurassic Park-sorozat legújabb darabját, a Jurassic Worldöt, már megérkezett a hír, hogy hozzáláttak a folytatás előkészítéséhez. A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow már tavaly elárulta, hogy szó van folytatásokról, és azt sem titkolta, nagyon drukkol, hogy a második rész elkészítését is rábízzák. 

Közben a Universal stúdió egyik illetékese megerősítette, hogy valóban még három folytatás készül a Halálos iramban-sorozathoz is, azaz csak a tizedik résznél fognak megállni. A hetedik rész hamarosan a mozikba kerül, és iparági becslések szerint valamivel több mint 700 millió dolláros összbevétel várható (az 5-6. rész eredményei alapján saccolnak így).
Ideillő hír, hogy a legújabb toplista szerint a Halálos iramban-sorozat sztárja, Vin Diesel a Facebook királya, legalábbis a hollywoodi sztárok között: több mint 90,5 millió követője van a világ minden részéről.

(Furious 7 - hazai bemutató: 2015. április 2.)

(Jurassic World - hazai bemutató: 2015. június 11.)

fast-furious-7.jpg

A világ legerősebb kamaszlánya békeközvetítésre kérte a Terminátort

Volt már kormányzó Arnold Schwarzenegger, nem is rossz, és most lehet, hogy a világbéke bajnoka lesz. A Terminátor egy ohiói sportrendezvényen találkozott a világ legerősebb kamaszlányával, a moszkvai Marijana Naumovával. A 15 éves lány, aki 150 kilót képes kinyomni, és ezzel világrekorder, megkérte példaképét, Arnie-t, hogy legyen az Egyesült Államok elnöke, és érje el, hogy Amerika és Oroszország között enyhüljön a feszültség. "Dolgozni fogok rajta" - válaszolta szokott tömörségével Schwarzenegger

Egyébként nem is lehetetlen, amit a moszkvai lány kért. Schwarzenegger jelenleg nem lehet Amerika elnöke, mert ausztriai születésű, de ha a vonatkozó törvényt módosítják, ami már többször szóba került, indulhat a legmagasabb posztért. Részünkről: Arnold for President!

A Terminátor hamarosan visszatér, ahogy mindig ígéri, mégpedig egy viccesebb és látványosabb folytatásban, mint a sorozat legutóbbi, negyedik része volt. 

(Terminator: Genisys - hazai bemutató: 2015. július 2.)

Amanda Seyfried Párizsban andalog

Sokan már arra tippeltek, hogy Amanda Seyfried és Justin Long szakított, mert november óta nem mutatkoztak együtt. Most mindenki megnyugodhat, mert a pár felbukkant a Szerelem Városában, Párizsban, és szemlátomást minden a legnagyobb rendben velük. Azt is tudni, miért mentek a francia fővárosba: a Párizsi Divathétre látogattak el, ahol a széksorok szokás szerint idén is tömve voltak tengerentúli celebekkel. 

Az amerikai jelenlét olyan erős volt, hogy Ben Stiller és Owen Wilson még a kifutón is feltűnt. A Valentino-show-ban mutattak be néhány extravagáns darabot, persze nem ok nélkül: végre sínen van a Zoolander 2, amelyben a két sztár ismét debil férfimodelleket alakít.

Amandát hamarosan a Ted 2-ben láthatjuk, amelyben Mila Kunis helyett ő lesz Mark Wahlberg szívszerelme.

(Ted 2 - hazai bemutató: 2015. július 16.)

(Zoolander 2 – amerikai bemutató: 2016. február)

zoolander-2.jpg

Rendbejött lelkileg a Mission: Impossible sztárja

Kerek egy év kellett ahhoz Paula Pattonnek, hogy feldolgozza a válását. Férje, Robin Thicke állítólag hűtlen volt, ezért lett vége a házasságuknak. A színésznőt megrázta a dolog, hiszen az énekessel kamaszként estek szerelembe, és nagyon sokáig jól működött a kapcsolatuk. "Ez az egy év arra kellett, hogy gyógyuljanak a sebek és egy csomó új dolgot tanuljak - mondta a színésznő egy tévéinterjúban. - A végén megerősödve jöttem ki ebből a válságkorszakból, amit a kisfiamnak, Juliannek is köszönhetek".

Paula Pattont hamarosan a Mission: Impossible ötödik részében láthatjuk Tom Cruise és Jeremy Renner oldalán. Már befejezte a Warcraft című akciófantasy forgatását is, amely a világ egyik legnépszerűbb számítógépes játéksorozatából készült.

timthumb_php.jpeg

(Mission: Impossible 5 - hazai bemutató: 2015. augusztus)

(Warcraft - hazai bemutató: 2016. március

Boy Next Door, The – A szomszéd fiú, 2015. március 26. – 18

szinkronizált előzetes

feliratos előzetes

Filmklipek

Claire szembeszáll Noah-val 

Claire beszél a képekről 

Noah ajándékot hoz 

Noah és Kevin 

Noah és Claire randevúja

 

Crimson Peak (16 October 2015) – Bíborhegy, 2015. október 

Everest (UK: 2 October 2015) – Everest, 2015. szeptember

  

Furious 7 (3 April 2015) – Halálos iramban 7, 2015. április 2. – (16)

 

Jurassic World (12 June 2015) – Jurassic World, 2015. június – (12)

 

Minions, The (10 July 2015)Minyonok, 2015. július - (6)

  

Pitch Perfect 2 (15 May 2015) – Tökéletes hang 2, 2015. május 14. – (12)

 

Ted 2 (26 June 2015) – Ted 2, 2015. július – (16)

 

Terminator: Genisys (1 July 2015) - Terminator Genisys, 2015. július – (12)

Szólj hozzá

mozi program