2015. már 13.

Vienna Capitals – Fehérvár AV19: Az összecsapás élőben csak a SportKlub műsorán

írta: budapest24
Vienna Capitals – Fehérvár AV19: Az összecsapás élőben csak a SportKlub műsorán

Kőkemény mérkőzés vár ma este a Fehérvár AV19 csapatára a Vienna Capitals otthonában az EBEL rájátszásában. Az összesítésben 2-1-es hátrányban lévő osztrák csapatnak minden fegyvert be kell vetnie, ha meg akarja állítani a Volán szárnyalását. A jégkorong rajongói semmiről se maradnak le: a SportKlub 19:10 órától élőben jelentkezik a Bécsi meccsről, a párosítás negyedik ütközetének helyszínéről. Sporttörténelmet írhatnak a székesfehérváriak a további győzelmekkel, a csatorna életében pedig ez az első alkalom, hogy élőben sugároznak EBEL mérkőzést az osztrák fővárosból. 

unnamed-5_4.jpg

Az Volán kiválóan szerepelt eddig a playoffban. Rob Pallin vezetőedző legénysége kétszer már megverte a Vienna Capitals csapatát, amely csak a legutóbb tudott szépíteni, így a Fehérvár továbbra is előnyben várja a ma esti összecsapást. Saját szurkolóit annyira felbőszítette a Vienna Capitals vergődése, hogy egy alkalommal még ki is fütyülték a csapatukat. Ilyen hangulatban lépnek jégre ma este a Fehérvár AV19 játékosai, felkészülve arra, hogy az ellenfél minden eddiginél elkeseredettebben támadja majd őket.  

unnamed-4_4.jpg

„Régóta elköteleztük magunkat az AV19 és a jégkorong mellett, a csapat népes és elszánt közönsége tudja, hogy a meccseket a SportKlubon szurkolhatják végig. Soha nem volt még példa arra, hogy Bécsből élőben jelentkezzünk, ám a mostani helyzet megköveteli ezt, hiszen a Volán páratlan menetelésének lehetünk szemtanúi” – mondta Hetthéssy Zoltán, a SportKlub programigazgatója.  

Vienna Capitals – Fehérvár AV19 EBEL negyeddöntő rájátszás negyedik fordulója Bécsből 19:10-től kizárólag a SportKlub műsorán.  

unnamed-3_8.jpg

 

Szólj hozzá

tv/rádió