2015. már 18.

A Samsung Electronics bejelentette új Animal Edition akkumulátor csomagjait

írta: budapest24
A Samsung Electronics bejelentette új Animal Edition akkumulátor csomagjait

Akkumulátor csomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére

A Samsung bejelentette, hogy forgalomba hozza Animal Edition akkumulátor csomagjait, amelyek négy veszélyeztetett állatfajt illusztrálnak a „Charge the Life” kampány részeként. A vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére.

00_eb-pg850b_l-perspective_white_standard_online_p_k.jpg

„Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerűen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. „Az Animal Edition új akkumulátor csomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idő garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és az ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett" – tette hozzá Orsolya.

02_eb-pg850b_l-perspective_white_standard_online_p_k.jpg

Az Animal Edition akkumulátor csomagok kétféle méretben lesznek elérhetőek. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátor kapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomag több mint négyszeres kapacitással bír. Egy Galaxy Note 4 akkumulátort több mint kétszer képes feltölteni, így tökéletes útitársunk lehet. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriás panda és az arany majom látható.

02_eb-pn915b_l-perspective_white_standard_online_p_k.jpg

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltési szint kijelzővel is rendelkeznek, és képesek egy időben két készüléket is tölteni. Továbbá, az interaktív „Charge the life” mobil alkalmazás használatakor, amely elérhető a Google Play és a Samsung Galaxy Apps áruházakban, a töltési szint emelkedésével a veszélyeztetett állatfaj képviselője is életre kel telefonunk kijelzőjén.

A Samsung védelmébe vett négy veszélyeztetett állatfajról

A kis panda mintegy 107 centiméter hosszú és 4,5 kg súlyú emlősállat, hosszú, bozontos farokkal. Kevesebb, mint 10.000 felnőtt egyedet számlálnak, és szerepel a Természetvédelmi Világszövetség által vezetett (IUCN) Veszélyeztetett Fajok Vörös Listáján – besorolása „Sebezhető”.

Sivatagi róka egy kis éjjeli róka, amely az észak-afrikai Szaharában él. A Természetvédelmi Világszövetség Veszélyeztetett Fajok Vörös Listáján a „Nem fenyegetett” besorolásában szerepel.

Az óriás panda Kína egyik legnépszerűbb állata és nemzeti kincse. Kevesebb, mint 2000 óriás panda él a vadonban, és az IUCN listáján a „Veszélyeztetett” besorolást kapta.

03_eb-pn915b_l-perspective_white_standard_online_p_k.jpg 

Az arany majmoknak egy arany-narancssárga színű folt található a felső oldalán és a hátán, és természetes élőhelyének fokozatos pusztulása miatt „Veszélyeztetett” fajként szerepel a Vörös listán.

A Természetvédelmi Világszövetség által számon tartott Veszélyeztetett Fajok Vörös Listáról

A Veszélyeztetett Fajok Vörös Listája a Természetvédelmi Világszövetség által vezetett, széles körben elismert dokumentum, amely a veszélyeztetett növényi és állati fajokat számon tartva mutat objektív és átfogó képet a természetvédelem aktuális állapotáról. A kezdetben még csak néhány fajt tartalmazó lista méretét és komplexitását tekintve is megnőtt, és kiemelkedő szerepet játszik a kormányzatok, civil szervezetek és tudományos intézmények természetvédelmi tevékenységeiben.

07_eb-pn915b_set2_white_standard_online_p_k.jpg

Szólj hozzá

külföld tudomány