2015. már 18.

Dührohamot kapott a konyha ördöge

írta: budapest24
Dührohamot kapott a konyha ördöge

Ma este, új időpontban, 22:40-kor jelentkezik A konyha ördöge legújabb epizódja. Bereznay Tamásnak pedig ezúttal sem lesz könnyű dolga. A budapesti Vadvirág étteremben akkora kosz fogadta a séfet, hogy nem bírt uralkodni magán és dührohamot kapott a csőd közelében álló vendéglő konyhájában.

A konyha ördöge eddigi adásaiból kiderült, hogy egy dologgal lehet igazán kihozni a sodrából az egyébként nyugodt természetű, profi séfet, Bereznay Tamást, az pedig a kosz. Abból pedig nem volt hiány a TV2 ezen túl szerda esténként jelentkező gasztro-realityjének legújabb epizódjának forgatásán. A budapesti Vadvirág étteremben olyan konyhával szembesült Tamás, hogy nem tudott uralkodni magán.

kepatmeretezes_hu_img_2086.jpg
„Ha azt mondom, hogy nagyon súlyos volt a helyzet, az nem fejezi ki eléggé, milyen körülmények fogadtak minket. Azon túl, hogy az egész konyha koszos volt, romlott alapanyagok, ételek sorakoztak a hűtőkben és még a tányérok is ragadtak, amiből a vendégek esznek. A hányinger kerülgetett, hiszen én ebből a konyhából kaptam ebédet. Nyugodt ember vagyok és nem történt velem még ilyen, de ott dührohamot kaptam. Nem hittem a szememnek, olyan állapot uralkodott annak köszönhetően, hogy a konyhának nem volt gazdája, a szakácsok hetente váltották ott egymást.” – árulta el Bereznay Tamás.

bereznay_tamas_1.jpg
„Nem volt ismeretlen számomra a Vadvirág étterem, régen egy nagyon jól menő hely volt, édesapámék is rendszeresen jártak oda. A leginkább a tulajdonos, András fejében kellett rendet rakni, fel kellett őt rázni, hogy ne kelljen bezárnia az éttermet. Nincs könnyű helyzetben, olyan súlyos anyagi problémákkal küzd, hogy a bár részről leválasztott tíz négyzetméteres területen alakított ki egy szobát és ott él. Nagyon remélem, hogy sikerült neki az újrakezdéshez lendületet adnunk.” – tette hozzá A konyha ördöge séfje.

Hogy hogyan sikerült az átalakítás és hogy a Vadvirág étterem tulajdonosának fejében és konyhájában sikerült-e rendet tenni, az kiderül A konyha ördöge ma esti epizódjából.

ako_logo_fullhd.png
A konyha ördöge – új időpontban, szerdánként 22:40-kor a TV2-n!

Szólj hozzá

bulvár tv/rádió